Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Ella goes hemmaträning.

Jag är absolut inget fan av hemmaträning. Inte för att jag har testat så ofta, men jag tycker inte att det känns “på riktigt” om man bara kör på i sitt vardagsrum. Idag bestämde jag mig för att rucka lite på mina fördomar och köra mitt styrketräningspass i just vardagsrummet. Eftersom Maja påminde mig om att man aldrig ångrar ett träningspass så var det bara att tagga till. En halvtimme träning är bra mycket bättre än ingenting. Jag kittade upp golvet med en yogamatta och satte på schysst musik.

Sen var det bara att svettas! Mitt program är smidigt, för det går som sagt att göra var som helst utan några egentliga tillbehör. Jag insåg ganska snabbt att hemmaträning ju är rätt schysst. Jag bestämmer musik själv, behöver inte ta mig någonstans och det går snabbt och smidigt. Dessutom kunde jag värma mat i ugnen samtidigt. Perfekt!

Jag följde era tips för hunden och det kändes som om jag gjord mer rätt den här gången. Härligt! På 20 minuter hade jag utfört hela programmet de två gånger det ska utföras och jag youtubade lite yogaklipp för att avsluta passet med lite yoga. Jag hittade ett helt okej kort pass yinyoga. Passade perfekt som avslutning på ett expresspass. Efteråt kände jag mig genast en aning piggare. Tack Maja för peppen!

 • Heja dig! vill du lägga ut yinyoga-klippet du hittade?

  Maria

  May 24, 2011

 • Det är det klippet som ligger längst ner i det här inlägget :)

  ÄtaTränaKämpa

  May 24, 2011

 • jag gillar de små korta sekvenserna från yogatic. känns inte så svårt då.

  Träningsglädje

  May 24, 2011

 • Jag gillar hemmaträning massor, speciellt att köra magpass eller funktionell styrka eller yoga :) och som sagt, bra träning är den träning som blir av.

  sanna

  May 25, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment