Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Dan före vägning – ångest.

Så jäkla dålig tajming att bli bortbjuden på trerätters såhär dagen före vägning. med dessertbuffé. Typ. Jag tyckte ändå jag höll i tyglarna, jag kan skvallra att den där äppelkakan var helt fantastisk.

Nåja, vägning imorgon. Förväntar mig minus, men känner inget förtroende för vågen eller mig själv. Än. Håller ni tummarna för mig?

 • Jag håller! Ses vi imorgon på Åsas Best of BODYJAM!?

  soffan

  May 19, 2011

 • Absolut, jag håller alla tummar och tår för dig! ;) vilken fin och inspirerande blogg du driver; nu har du fått dig en ny läsare :)

  Anonymous

  May 19, 2011

 • Håller tummarna! Och nu blev jag sugen på äppelkaka och klockan är 6 på morgonen…

  Sofie RW

  May 20, 2011

 • Jag tänker såhär, att fundera inte så mycket på vågen, vad det står på den imorn kan du ju iaf inte påverka längre. Det målet är ju på nåt sätt redan passerat och hör till det förflutna? Fundera på beteende istället för på mål tror jag – så kommer målet av sig självt. Om du käkar skitbra resten av maj så fixar det sig ju? Äh jag kan inte förklara men var på en bra föreläsning som handlade om att man skulle fokusera på beteenden inte på mål :)

  Erika

  May 20, 2011

 • jag tror jag förstår vad du menar, och håller med. Jag anser att min nervositet över vägningen är ganska osund och är något jag bör komma runt. Kanske just därför jag vill dela med mig utav den. För den finns ju där även om jag någonstans vet att den är onödig. Jag kan ju, precis som du säger, inte göra något åt det ändå. Jag tror dock att det kommer ge med sig framöver, när jag får lite mer tillit till min förmåga och prestation.
  :)

  ÄtaTränaKämpa

  May 20, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment