Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Bästa glassen.

Det var säkert inte bara jag som svarade på sommarsol och vackert väder med ett otåligt glass-sug? Jag måste bara tipsa om den bästa glassen som jag spår blir en hit hos mig under sommaren i år.

Egengjord isglass på smoothie. Man kan givetvis göra smoothien själv, men jag hade lite dåligt med bra frukt hemma och köpte hem en smoothie med bara frukt i och inga konstiga tillsatser och fyllde på mina fiffiga frysformer och skickade in dem i frysen. Igår avnjöt jag en i solvärmen och den var supergod. Vill man göra dem ännu roligare kan man ha i lite bär, eller frukt i bitar också.

När jag var liten gjorde vi ofta islglass på saft eller coca cola, men med smoothie blir det inte bara mindre socker och lite näringsrikare, konsistensen blir mer lik hård sorbet än is. Mycket godare. Jag köpte mina frysformar på IKEA, men kan tänka mig att de går att hitta lite överallt.

 • Åhh vilket bra tips! Tack. Den måste jag göra till barnen som har en tendens att äta alldeles för mycket sockrig glass under sommare. Ser jättegott ut (även för mammor)! :)

 • Smart tips! det måste jag inhandla och testa, perfekt om man inte vill dra i sig massa onödiga kalorier.

  Andrea

  May 9, 2011

 • Vilket supertips, verkligen! Tack!
  Kul förresten att du också tränar med Magnus nu, han är jätteduktig!

  Miss Agda

  May 10, 2011

 • Vilket bra tips!! SOMMAREN ÄR RÄDDAD!:D

  Jenny

  May 10, 2011

 • Thank you so much for this information. You have given my brain a real workout and I am grateful. I love intelligent content that is so well written. Good job.

  Read my latest blog post “Helping You To Succeed With Article Advertising Tips ” from ” http://massmarketing.pro/helping-you-to-succeed-with-article-advertising-tips.html

  If you like it, don’t forget to mention in your site.

  Mass Marketing

  March 31, 2016

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment