Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Vader.

Snygga va?

UTMANING! Vilken kroppsdel är du nöjd med? Fota, lägg upp en bild påd en på din blogg och visa upp hur snygg du/den kroppsdelen är!

  • Haha oj, jag har typ ingen jag direkt är supernöjd över faktiskt. Trist men sant!

    Paula

    April 18, 2011

  • första stegdagen: 16 000 steg (har mer på räknaren men glömde ta av den när jag cyklade innan, vet att det var 16 000 nånting innan jag cyklade, har dock bara fått 2840 steg extra på min 9km cykeltur, tror bara den räknar när jag står upp) hoppas det är okej såhär iaf…

    ida

    April 18, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment