Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Påskutmaning!

Klart det blir en officiell påskutmaning. 12000 steg varje dag under påskveckan. Jag tänker att påskveckan faktisk är åtta dagar eftersom annandagpåsk är en måndag. Så vi kör start måndag den 18:de och mål måndagen den 25:e.

Regler: enbart steg räknas. Inget omvandlade från cykling eller övrig träning. Om du har på dig stegmätaren när du tränar övrigt, är upp till dig. Man ska upp i 12000 steg varje dag, man kan inte gå 8000 steg en dag och kompensera med 16000 steg en annan.

Jag har ingen aning om det här är svårt eller lätt. Vi får väl se! Det blir mest en liten kick för att komma ut och röra på sig mitt bland allt påskgodis..eh, jag menar mat.

Vi kan även ha en liten inofficiell tävling, vem som kommer upp i flest steg under de här åtta dagarna. Antingen redovisar ni in till mig varje dag, eller på tisdagen den 26:e. Man måste inte vara med och tävla om man inte vill, men jag utlovar ett pris åt vinnaren! Jag kommer hålla ställningen hemlig i den mån jag vet om den, så det blir en överraskning!

Hur gör du för att vara med?
Kommentera på det här inlägget, kör en blänkare med bilden ovan med en länk till utmaningen på din blogg, om du har någon. Ju fler vi blir, desto roligare såklart. Jag listar alla utmanare, så kan vi följas åt under veckan.

Är ni med?

P.S. Har du ingen stegräknare, så brukar man kunna få tag i en billigt på någon sportbutik, jag har även hört att dte finns stgräknare som app till mobilen, men inte testat själv.

 • Jag är med och tävlar!

  Paula

  April 15, 2011

 • Jag är med och länkar….
  Jag brukar att köra med min stegräknare hela dagen från morgon till kväll + att jag har den på när jag tränar.
  kram Cee

  Carina

  April 15, 2011

 • Jag är med i utmaningen!

  Moa

  April 15, 2011

 • Jag hade gärna varit med men jag tror inte jag kommer hinna gå “så mycket” när jag cyklar så mycket som gör överallt, och som träning dessutom. Motsägelsefullt men dock :) Men en jättebra utmaning är det! Enkel och lättillgänglig. Och effektiv!

  Erika

  April 15, 2011

 • Jag är med! :)

  sanna

  April 15, 2011

 • Va kul utmaning, jag är med helt klart!

  Karin

  April 15, 2011

 • jag är med? *stön* =O)

  Li

  April 15, 2011

 • Låter som en kul utmaning! Jag är med ifall jag lyckas hitta min stegräknare hemma….
  (På tal om utmaningar så fick jag aldring min vinst i 6VU, kanske blev något fel?)
  Hoppas att du får en härlig helg!

  Ulrika

  April 15, 2011

 • Ullis, det har blivit fel och den kommer, väldigt sent, men bättre än aldrig!

  ÄtaTränaKämpa

  April 15, 2011

 • Åh, jag måste försöka hitta min stegräknare! Hittar jag den hör jag av mej för då ska jag vara med :)

  Veronica

  April 15, 2011

 • […] Äta träna kämpa-Ella har dragit igång en påskutmaning för alla  som kan tänka sig att gå 12000 steg varje dag. Endast steg räknas. Att man […]

 • Jag har läst din blogg ett…ja, ganska länge faktiskt, men aldrig kommnenterat så nu är det dags att ge sig till känna;-)

  Jag är gärna med i denna utmaning. Och det kommer nog att bli en utmaning då jag mest cyklar så här års.

  Nina

  April 15, 2011

 • Jag är med!! Snygg bild!!!

  Trevlig helg, själv jobbar jag men ska försöka passa på att njuta av solen i alla fall. Ibland är det skönt att jobba utomhus. =)

  Elin

  April 15, 2011

 • […] kommer haka på Ellas påskutmaning för att se hur det står till med […]

 • Jag är gärna med. Har dock ingen blogg.

  Max2006

  April 16, 2011

 • Jag följer din blogg men har aldrig kommenterat förr. Nu är det dags, jag är på!
  Jag har ingen riktig stegräknare utan jag får köra med en i-phoneapp :D

  Carro

  April 16, 2011

 • Jag är med. Behöver en spark i baken. Kul.

  jessica g

  April 16, 2011

 • Jag hänger på! Börjar perfekt med några dagar i London, då VET jag att det blir betydligt fler än 12.000 steg/dag! :-)

  Ulrika

  April 16, 2011

 • Det är första gången jag är inne här och kikar, vilken fin blogg! :-)

  Jag hakar på din utmaning, det kommer verkligen att bli en utmaning för mig! :-)

  Jenny

  April 16, 2011

 • jag antar utmaningen! =)

  Beckis

  April 16, 2011

 • […] har er helg börjat? Roligt att så många har hakat på påskutmaningen förresten, för ni har väl inte missat […]

 • Jag är helt klart på!
  En riktig motivationskick i rätt riktning! :)

  Steppan

  April 16, 2011

 • Jag är på! Spännande! Och kanske lite läskigt? :)

  yllet

  April 17, 2011

 • I’m in! :-)

  Linda

  April 17, 2011

 • Jag hänger på!

  Andrea

  April 17, 2011

 • Jag är med :)

  Linda

  April 17, 2011

 • Jag är gärna med!

  Mamma P

  April 17, 2011

 • […] ÄTA TRÄNA KÄMPA bjuder på en stegtävlingspåskutmaning! Ska vi gå då?!   […]

  Påskutmaning « Mamma P

  April 17, 2011

 • Har glömt bort att läsa din blogg på ett tag och så när jag väl gör det är det någon ny rolig tävling på G igen ;) Skoj! Jag är med men oroar mig redan för hur det ska gå, kommer nog vara uppe i fjällen torsdag-måndag och det kommer verkligen bli SVÅRT att gå på antingen isen som är full med vatten och lös eller på grusvägen som oftast består av en lös sörja på våren. Men men, vi får väl se hur det går ;)

  Jannike

  April 17, 2011

 • Eftersom jag älskar utmaningar så självklart är jag med!! :-)
  Tränar dock en hel del cykel just nu men det ska nog gå ändå…..Extra träning!!

  Länkar på bloggen

  Sussi

  April 17, 2011

 • […] Ätatränakämpa har en ny utmaning. En enkel och okomplicerad den här gången. 12000 steg om dagen i åtta dagar. Det är allt. Enda regeln är att det bara är steg uppmätta på stegräknare som räknas. Inga omvandlingar. Känns som en perfekt utmaning för att komma igång med motivation och känsla igen. För att liksom komma in i det hela har jag rotat fram stegräknaren redan nu och kör lite test i helgen. På måndag, 18/4, startar tävlingen och målgången är på annandag påsk. Vill du vara med är det bara att klicka på länken och anmäla sig hos Ätatränakämpa! Och det är klart du vill vara med! Nu kör vi! […]

 • Hej hej!
  Tack för en väldigt inspirerande blogg. Jag har precis påbörjat en liknande resa och detta blir en kanon utmaning, I’m in :)

  Lindeli

  April 17, 2011

 • Jag vill också vara med men jag är osäker på om jag kommer att skriva i min blogg. Vi får se.

  Thea

  April 17, 2011

 • ok då.. har gått här och velat i flera dagar.. varför?! Rädd för att misslyckas. Men! I’m in!

  ida

  April 17, 2011

 • Herregud… vet inte riktigt vad jag ger mig in på men jag är med. Har ju kämpat tidigare med att få ihop 10 000 steg per dag. Kan ju även lägga till att jag idag gått strax över 14 000 steg men detta innebar då en promenad på 1 mil…. ca 1,5-2 timmars promenad per dag.

  Anna

  April 17, 2011

 • Jädrans att jag inte såg detta förrens nu! Jag har varit bortrest i helgen och hade jag vetat om detta hade jag slängt på mig stegräknaren imorse. Kanske får till det med start efter jobbet i alla fall :) Om jag får det hänger jag med från och med ikväll :) Bra initiativ!!!

  Ida

  April 18, 2011

 • Klart du får! Häng på!

  ÄtaTränaKämpa

  April 18, 2011

 • bra initiativ ella!

  suzan

  April 19, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment