Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

NU KÖR VI!

Gud vad kul att vi är så många som ska stega runt under påsken. 32 stycken med mig inräknat rättare sagt. Ni är så förbaskat grymma som antar den här utmaningen och samtidigt gör en fantastisk insats för er hälsa. För varje steg är ett steg för kroppen och därigenom också själen. 12000 steg i åtta dagar blir 96 000 steg. Gå gå och gå ska vi.

Glöm inte bort att det finns en liten tävling också med ett fint pris, så antingen mailar ni (atatranakampa@hotmail.com) varje dags steg till mig, eller så mailar ni alla steg nästa tisdag så sammanställer jag ställningen och presenterar ettan, tvåan och trean.

Lycka till allihopa, min första dag kommer lite underligt spenderas på en finlandsbåt med min 80:åriga mormor mfl. Det kommer minst sagt bli en rejäl utmaning..

Gänget som är med och stegar, finns du inte med på listen, så hojta till så fixar jag det:

Jennie
FETTOKRIG
Maria Finnved
Annika Knober
Anna
ida
Thea
Lindeli
Sussi
Jannike
Mamma P

Linda
Andrea
Linda
yllet
Steppan
Beckis
Jenny
Ulrika
jessica g
Carro
Max2006
Elin
Nina
Ulrika
Li
Karin
sanna
Moa
Carina
Paula

 • Jag vill också vara med på 12000 steg grejen =) är det försent? införskaffar mig stegräknaren idag tänkte jag är det försent?!!

  Jennie

  April 18, 2011

 • Heja oss!

  Paula

  April 18, 2011

 • Jag är också med!!!! Count me in!! :) Jag ska också på kryssning så det blir en utmaning för mig också….

  Maria Finnved

  April 18, 2011

 • Jag vill oxå vara med! Är det för sent?!
  Jag kör på ändå och om det fortfarande går att hänga på så rapporterar jag alla mina steg nästa tisdag!

  Annika Knober

  April 18, 2011

 • Det är bara att haka på! :)

  ÄtaTränaKämpa

  April 18, 2011

 • varför står inte jag med :(

  FETTOKRIG

  April 18, 2011

 • Det var konstigt, jag fixar det!

  ÄtaTränaKämpa

  April 18, 2011

 • Jag hakar också på! Hängde på mig stegräknaren i morse och det känns väldigt motiverande vill jag lova. =)

  Cathrin

  April 18, 2011

 • Hej! Min stegräknare registrerar tyvärr inga steg =( Så får hoppa denna utmaning, det kommer väl fler utmaningar framöver att haka på. Har trots det gått lite extra och tränade tre gånger igår så känns bra ändå. Stega på!!!

  Max2006

  April 20, 2011

 • Vad tråkigt! Men precis som du säger, det kommer fler utmaningar längre fram!

  ÄtaTränaKämpa

  April 21, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment