Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Jag gör mitt bästa, det räcker.

Idag hade jag sällskap på shapen utav min syster. Jag kunde se på henne efteråt att hon inte var riktigt lika förtjust i passet som jag. Idag var det verkligen ett tufft pass som vi körde och benen darrade efter fem minuter med knäböj och hopp och “stanna i källan”. Mina fötter krampade under balansövningarna och axlarna protesterade under utfallssteg med hantellyft rakt åt sidan.  Ryggmusklerna brände vid stående alternerande hantelrodd i tempo. Hela kroppen brände, värkte och protesterade.

Det är väl just därför jag gillar det här upplägget på Shape som den här instruktören har. Hon får hela kroppen att darra, värka och jobba. Hon är grym och nivån på passet är hög. Det är långtifrån alla övningar jag klarar av, men det sporrar mig snarare än får mig att känna mig dålig. Det finns stor utvecklingspotential i mig. Jag kan bli mycket bättre och genom att gå på dessa shape-pass utmanas jag att utvecklas, att försöka nå lite högre. Det är så himla bra för mig. Den där extra uppmuntrande och bekräftande nicken från instruktören förstärker också min känsla av att det är okej att befinna sig på min nivå. Jag behöver inte känna mig dålig. Jag gör mitt bästa, det räcker.

Var som en urvriden trasa efter passet och såg till att stretcha noga i en halvtimme. Jag känner mig stel och orörlig i höfterna, fråmst baksida, men även framsida lår och sätesmusklerna och de fick verkligen en genomkörare. Efteråt känns det mycket bättre.

Kan rekommendera de två nedanstående stretcherna, för framsida lår och sätesmusklerna, även om man inte ser riktigt klok ut.

  • Haha, jag tycker att bilden nedan var alldeles fantastisk! Jag har tjuvkikat på dig länge nu, och det är sådana här kloka inlägg som säkert får många många andra att peppas lite extra. Riktigt bra inspiration. Jag har själv samma tänk kring träning som dig. Kör hårt!

    Nina

    April 9, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment