Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Ett svettigt leende.

20110406-062515.jpg

Jag hade glömt bort hur jobbigt BodyCombat är och hur mycket jag älskar all träning med slag och sparkar. Det väcker verkligen lejonet i mig att få slå och sparka skiten ur mig själv. Jag älskar att slå ur mig känslor och frustration.

Precis som Fredrik sa idag, man ska krypa ut ur salen, helt slut, men med ett leende på läpparna. Precis så var det idag. Kanske var det inte så smart att köra hopp och sånt med min fot, jag tänkte inte på det, men blev varse av att foten protesterade lite ibland.

Passet var grymt om än lite svårt att hänga med i för mig son aldrig kört den här koreografin. Sen var det också förvånansvärt jobbigt. Det var det där med formen.. Fredrik, som ju är en minst sagt välkänd Bodycombatinstruktör körde skiten ur oss och hade sällskap av en norrländsk instruktör. Dubbel pina…

Jag är skit glad att jag valde att gå på dagens pass och att jag hann in, jag missade min buss och kom egentligen för sent, men fick smyga in när klassen redan börjat. Tusen tack!

Glad lämnar jag sats idag!

20110406-054919.jpg

 • Kul med någon som bestämt sig och fullföljer. Kämpa på.

  MVH Fredrik N

  http://restaurangostra.blogg.se/

  Fredrik N

  April 6, 2011

 • ta det varsamt med foten ella! kolla upp hur pass mkt skorna passar foten just nu också… de är snygga, javisst, men vad behöver foten nu när den ska läka så snabbt som möjligt? (jag har inte svaret även om det låter så med min lätt ledande kommentar – men kolla upp! och om du fått lite olika svar så gå på känsla. känns foten mer i dessa skor än andra? de är trots allt ett par free-skor även om det inte är värstingmodellen). kram kram!!

  Träningsglädje

  April 6, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment