Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Back in town!

Nu är jag tillbaka i Stockholm och ska börja morgondagen med frukost tillsammans med Topphälsa. Är ni sugna på ännu ett topplopp?

Eftersom jag kommer från en helt magisk om än bitvis sorglig djurvärld med både ulliga kattungar, ett nyfött föl och en katt med brutet ben som vi fick ta bort, så är mitt huvud inte riktigt på plats än. Träning och hälsa och bloggar och sånt har inte ramlat på plats ännu. Men det kändes ändå otroligt skönt att kliva in i lägenheten ikväll. Förutom att dte inte känns så kul att kliva på foten. Den fot är inte så glad, trots att den har fått löpvila i flera dagar, men den är stel och öm och jag är riktigt trött på den.

Jag har flera nyheter att komma med på bloggen. Men först blir det lite prisutdelning för Påskutmaningen och som sagt, fantastiskt vad alla har varit duktiga!

Min påsk har varit härlig, jag har träffat många av mina fina vänner och alla i familjen. Vi har ätit godis så att det står mig upp i halsen. Dessvärre så kunde jag inte hålla mina “två dagar endast” och sockerdjävulen har haft mig i sitt grepp. Detta har resulterat i att jag har tänkt mycket och nog ökat en del på vågen. Nu är det inte kul längre! Hur jag har tänkt, får ni veta mer framöver, för det är några tioöringar som ramlat ner. Jag har också stött på några bloggläsare, vilket jag verklige inte trodde skulle ske i min hemstad, Julia till exempel, vad kul att du hittat hit!

Nu blir det sängen som gäller, men jag avslutar med en liten bildkavalkad från veckan som gått. Vill ni se fler häst/katt/gårdsbilder så hittar ni dem här på hästbloggen..

 • fina bilder!! men välkommen hem!

  Träningsglädje

  April 27, 2011

 • Härliga bilder!!! DU verkar verkligen haft en toppenpåsk!=)
  Jag fattade inte vart alla nyheter tog vägen?eller vem som vann eller vad personen som vann påskutmaningen vann? Skulle vara roligt att se hur många steg den som gick mest vann =)

  Li

  April 27, 2011

 • Det kommer både nyheter och påskutmaningsresultat i dagarna, vill bara ge alla lite tid att hinna maila mig sina resultat! :)

  ÄtaTränaKämpa

  April 27, 2011

 • vilka underbara bilder :)

  karin - trattoria

  April 27, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment