Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

14 165 steg.

Inga konstigheter, bara en massa steg.

En tanke dock, siktade vi lite lågt med 12 000 steg om dagen, eller är det under påskhelgen då det verkligen blir en utmaning att få ihop stegen?

Jag åt förresten socker, helt planerat, under i måndags på kryssningen. En fantastisk efterätt under middagen och en glass fram på småtimmarna. Men jävlar vad suget satte in direkt dagen efter. jag är oerhört stolt över mig själv för att jag hoppade över dessertbordet efter lunchen. Men det var fasen inte lätt!

 • Jag får klämma in morgonpromenader för att fixa stegen. Men det är för att jag har ett väldigt stilla sittande jobb + att jag nästan enbart tränar cykling just nu. Utmaningen passar mig perfekt!! En morot till att verkligen komma upp och ut på morgonen som jag haft i tankarna ett tag, men inte blivit av.

  Sussi

  April 20, 2011

 • 12000….jag funderar redan hur det ska gå när jag har hela bussresan hemåt på torsdag!
  Hellre lågt så det verkligen kan uppfyllas,än för högt och misslyckas om du frågar mig ;)
  VERKLIGEN jätteduktigt att lyckas stå emot dessertbordet!
  <3

  Li

  April 20, 2011

 • Jag tror att det är en bra grej att vi satte just 12 000 för under påsk så går man tex inte till jobbet, många gym har stängt osv så 12 000 steg känns lagom tycker iallafall jag :)

  Paula

  April 20, 2011

 • Instämmer med föregående. Det är skönt att känna “12000 steg – var det inte värre?”. Utmaningen blir att klämma in det mellan påskäggsletande, familjemiddagar och maratonfilmer om jesus lidande på korset.

  Linda

  April 20, 2011

 • Bra med en massa steg! Måste skaffa mig en stegräknare så att jag också kan hålla koll på hur många steg jag tar på dagarna :)

  M

  April 20, 2011

 • Intressant om sockersuget- och inte så lite läskigt. B R A jobbat att du stod emot. Bra att kunna släppa lite och inte bara ha ett stort NO-NO i livet.

  Glad påsk!
  : )

  AC

  April 20, 2011

 • Det är fasen inte lätt att avstå socker när man väl tagit lite. Bra där! Jag kämpar på med påskberget som är här på praktikplatsen.

  Glad påsk och vårda din fot!

  frida

  April 20, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment