Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Tips- Löpskola för nybörjare.

Ni är många som läser min blogg som är nyfikna på att börja springa. Jag själv började springa för snart tre år sedan och hade aldrig tagit ett frivilligt löpsteg innan dess. Nu ser jag mig själv som löpare, om än en långsam sådan. Om tempot på min löpning överhuvudtaget är relevant, löpare är jag ju likförbannat.

Jag läser flera renodlade löparbloggar med människor som inspirerar mig. Men en av dem sticker helt klart ut, det är fantastiska MarathonMia som gång på gång bevisar att ingenting är omöjligt. Kvinnan som tävlar i distanser jag typ tycker är jobbiga att köra bil. Hon har inte heller sprungit hela sitt liv och vet hur det är att börja springa. Hon skriver en löparskola för nybörjare som jag verkligen kan rekommendera. Är ni det minsta nyfikna på att börja springa, eller vill ni bara få lite inspiration, ska ni läsa den.

  • Tusen tack för tipset! Vilken otroligt bra sida. Jag blev minst sagt peppad till att försöka komma igång med lite löpning, vilket jag aldrig varken har gillat eller gjort tidigare! Det blir en spännande vår tror jag!

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment