Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Rapport från en krigszon.

Vaknade upp imorse med rassel i halsen och tänkte bara “inte det också!”

Sjuk är jag inte, men jag ska nog inte springa idag. Kanske känner min kropp av att det är rätt mycket nu, både inuti huvudet och utanför det. Jag är hästvakt på torsdag och har istället ägnat hela dagen hittills till att packa och städa lägenheten. På 75 kvadrat får man ihop ganska mycket saker..

Det är en sån där halvtråkig mellandag då mitt huvud och fokus är väldigt splittrat. Än så länge mår hästarna hemma relativt okej, vilket är skönt, men jag ser fram emot att kunna komma hem på torsdag och faktiskt göra ett handtag för dem. Någon frågade om fölen, och tyvärr är båda fölen från förra året sjuka. De hade dessutom (vilket faktiskt är ännu värre) hunnits flytta från gården innan de blev sjuka och står nu på en tränings och ridskoleanläggning med ca 60-70 hästar. Så deras gård kommer drabbas tiofalt värre än vår. Men, så länge alla hästar överlever, får det vara hur bökigt och jobbigt för oss människor som helst med sanering och desinficering, bara alla klarar sig.

En helt annan sak, det här med att packa och flytta, är tametusan bra träning de med. Man sitter inte still en sekund och bär och lyfter och grejar. Kommer göra många knäböj idag=bra.

 • Usch vad jobbigt att hästarna är sjuka, jag håller tummarna för att det går vägen!

  Ida

  February 22, 2011

 • En sak i taget tror jag du tjänar på i längden. Som du säger flytta är aktivitet och det kanske räcker med det just nu. Hoppas ni får ordning på sjukan och kan njuta i H.

  En fråga som inte hör till inlägget: Hur upplever du att springa efter bestäma pass på löpningen. Är de tinte mycket att räkna, hålla koll på, mäta osv när man är uta och springer? Blir det inte hattigt om du förstår vad jag undrar?

  Kram!

  frida

  February 22, 2011

 • Tack Frida!

  Nej, alltså, för mig har dte varit jttebra att springa enligt schema. Jag har det inplanerat sedan länge, varje vacka har tre pass i mitt schema på samma dagar så jag kan lätt planera min träning utefter det. Varje pass är olikt det andra, men alla pass är enkla att komma ihåg och att utföra, vilket gör att det blir varierande och kvalitativt. Älskar det!

  ÄtaTränaKämpa

  February 22, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment