Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Vägning v. 5

Vikt: 111,4 kg (sammanlagt – 21,6 kg)


BMI:
34,4

Mage vid naveln: 101 cm
Midjemått:
94 cm
Höft: 109 cm
Under byst:
100 cm
Höger lår:
71  cm
Vänster lår:
69 cm
Höger arm:
39 cm
Vänster arm: 37 cm

Nu har jag bestämt mig för att sätta igång med vägningarna igen och att köra det här som en “nystart” utan att jämföra med tidigare resultat. Det här får alltså bli invägningsvikten. Kommer nog bli bra det här. Jag kommer uppdatera delmålslistan och rensa i viktresultatlistan.

Nu i början kör jag på vägning varje vecka och utvärderingar varje söndag. Som förr i tiden alltså. Ska göra det här med kärlek. Behöver allt stöd jag kan få, det är där ni kommer in i bilden. :)

bloglovin

 • Upplevde lite samma sak som dig, men deltog dock i några fler klasser. Hade dock också otur med ryggen och på söndagen var jag tvungen att avstå det mesta jag tänkt mig, men föreläsningen med Petter räddade hela den dagen för mig, vilken helt fantastisk människa! I´m in löööv ;)

  Det jag fick bekräftat för mig själv är nog att mitt träningsintresse ändrat riktning något de senaste åren, jag borde helt enkelt ha kört fler styrke- och spinningpass, det är det jag verkligen känner för. Jag fick dock mersmak, så jag ska definitivt delta även nästa år men då vara lite mer noggrann när jag tänker på vad vilka klasser jag vill gå.

  Och självklart ska du åka till Åre :-) Jag har anmält mig redan och ser verkligent tokmycket fram emot det.

  Lycka till framöver, tror din nystart blir kanonbra!

  Millis

  January 31, 2011

 • här får du massa stöd o pepp! kram

  suzan

  January 31, 2011

 • Bra att du rensar bort alla gamla vikt- och måttresultat.

  Det är från och med NU som gäller!

  Kram!!

  :-)

  Snigel

  January 31, 2011

 • Här får du massa pepp i alla fall :D en nystart!

  capturethismoment

  January 31, 2011

 • Tjoohoo!!

  Jag tar rygg på dig – ska mäta och väga och få tummen ur och skapa en blogg.. :D

  Carin

  Carin

  January 31, 2011

 • Här kommer pepp!

  pilla

  January 31, 2011

 • Vi är med och peppar och hejjar på, i med- och motgång! Det är härligt att hänga med dig på bloggen.

  krispinsson

  January 31, 2011

 • Klart vi är med och peppar dig hela vägen you go girl kram Cee

  Carina

  January 31, 2011

 • heja, heja fantastiska du!
  <3

  Li

  January 31, 2011

 • Här kommer peppning! Du kommer klara det lätt! Vet du varför? För att ser man det som en helhet med ett balanserat liv med lagom träning med roliga saker, underbara timmar med roligt stall(åh vad jag saknar det) och mat som näring för att orka det så lägger man fokus på rätt saker! Livet ska levas och njutas av och det är upplevelsers som skapar det, inte maten, som förresten ju inte blir godare för att man äter mer….! Kör hårt och älska dig själv och inte dina resultat! Balans är nog viktigare än stressande prestation :) kram

  Maria finnved

  January 31, 2011

 • Blir nästan full i skratt när jag tittar på dina mått och din vikt. Ja, inte för hur de ser ut, utan för att det nästan på cm och kilot är desamma som mina egna. Kämpa på! Du kan! Jag ska verkligen också försöka haka på.

  Fia

  January 31, 2011

 • Vi hänger med dig på hela resan Ella! Kramar och Pepp!!

  Alva

  January 31, 2011

 • Lav jo ålveijs

  ewa

  February 1, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment