Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Nike blast – ska du dit?

Jag ska!
Kanske ses vi imorgon? Villa klasser ska ni köra, vad ser ni mest fram emot?

Jag ser fram emot att träffa lite härliga människor, köra roliga pass utefter min dagsform och insupa massvis med inspiration inför träningsvåren. Återkommer med vilka klasser jag ska köra.

 • vi ses där! ser fram emot att träffa dig i någon blogghörna…

  frida

  January 28, 2011

 • Jag ångrar att jag inte anmälde mig för jag är fruktansvärt avis på alla som ska dit. Men ha det så roligt! :)

  Paula

  January 28, 2011

 • Nästa vecka i Norgeversionen! Längtar sa… och kommer längta ännu mer när hela träningsbloggsverige kommer handla om detta nästa vecka! Enjoy!

  pilla

  January 28, 2011

 • Ja! Jag ska dit! ska bli riktigt kul. Mina klasser kommer inom kort upp på bloggen. Hoppas vi ses!

  Ulrika

  January 28, 2011

 • Jag ska dit! :) Jag börjar med crossfit på lö morgon, sen blir det föreläsning och långlunch och efter det CoYo, Organic nånting och sist Functional Moves. På sö föreläsning NTC, kettlebells, hiphoppande och Body Balance.

  Vad ska DU köra för nåt? :)

  Erika

  January 28, 2011

 • Yes, jag ska dit och kommer garanterat att springa fram och säga hej om jag får syn på dig :-) Följer ju din blogg slaviskt och så är jag ju faktiskt träningskompis med dig på Funbeat också!

  Jag ska steppa utanför min comfort zone en del i helgen så har lagt in lite danspass, som jag nästan aldrig kör. Ska köra street dance, spinning “Conversion”, Hip hop med Ambra och så avslutar jag med spinning med Jessica C. Ska peta in Mårtens föreläsning också där på dagen. Så imorgon blir det två bekväma klasser, dvs spinningen (bekväm som i att jag vet vad jag gör alltså) och två där jag inte känner mig så hemma :-) Sen får jag se om jag försöker komma med på något annat också, men jag tror å andra sidan jag är rätt nöjd med 4 klasser träning, vill hinna glida omkring och snacka lite med folk också, shoppa lite träningskläder kanske och äta lite nu och då också :-)

  Söndagen kör jag FS intervall, sen lite Nike Free. Där kan jag nog känna mig lite osäker på om jag orkar med det direkt efter varandra, så jag kanske stryker någon av de klasserna och ser om jag kan få en spinningklass där någon av tiderna istället. Ska nämligen köra kettlebell efter lunchpaus och jag tror inte jag orkar med tre tunga styrkepass samma dag, så det ska jag se om jag lyckas byta. Kettlebellen ska jag dock inte byta, den ser jag sjukt mycket fram emot, lär väl känna av det rejält på måndagen misstänker jag.
  Ska lyssna på Petter och sen avslutar jag även söndagen med spinning med Jessica :-)

  Hoppas vi springer på varandra :-)

  Millis

  January 28, 2011

 • Planen var att jag skulle vara med, men när det var dags att anmäla sig var det ett stort hål i kassan, så det blev ingenting. Lika bra det, med tanke på att jag åkt på magsjuka och förkylning, så jag hade i alla fall inte kunnat delta. Men jag siktar på nästa år! =)

  Beckis

  January 28, 2011

 • Hade gärna velat men ekonomin tillåter inte.

  Tack för dina peppande ord i måndags. Att höra det från dig som är min inspirationskälla betyder ohört mycket. Vet att jag ställer höga krav på mig själv och är väldigt självkritisk. Jobbar hårt på att den biten också ska bli bättre, men när jag kommer till motgångar och svackor så dyker demonerna upp igen.

  Hanna

  January 28, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment