Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Här är jag!

Mitt ute i skogen fortfarande med snö upp till rumpan. Dagarna är fyllda med hästar och hästar och åter hästar. Samt lite samspel med familj och vänner. Jag har det rätt bra. Nej vet ni vad, jag har det toppen!

Bloggen hamnar lite i skymundan i några dagar till och det är jättebra (även om jag blir så galet glad över att ni saknar mig!) för då hinner jag börja längta tillbaka lite till att blogga och hitta lite kraft i mig själv för nya året.

I see the light!

Nästa vecka så är jag tillbaka i Stockholm igen, då kommer mitt liv återgå något mer till det normala och jag tänker börja prioritera in ordentlig träning igen. Efter att ha blött och stött och funderat och planerat så ska min träning för våren 2011 vara mer förplanerad. Tankar och upplägg kring det kommer.

Nyss kom jag precis in efter en ridtur i knappa femton minus. Vi red upp till gårdens jaktstuga, en riktigt fin timmerstuga mitt ute i skogen, utan vare sig el eller vatten. Hästarna fick täcke och hö, vi åt lunch i kojan framför kaminen och red sedan hem igen. Det är så dagarna på landet passerar. Man kommer in i värmen igen med rosor på kinderna och hästdoft i håret. Jag älskar det!

En rolig bild jag tog igår, ibland är det nära ögat för Alice som har lite svårt att förstå när hästarna har fått nog. Här är det min femåriga hingst som tydligt markerar att han tröttnat på henne.. Hon klarade sig dock undan utan en skråma. Han nuddade henne inte ens.

 • underbara hästar! Det låter som du verkligen njuter, det du beskriver låter paradisiskt!!

  fine

  January 4, 2011

 • Låter verkligen underbart!

  capturethismoment

  January 4, 2011

 • Underbara bilder!

  Jenny

  January 4, 2011

 • Vilken otroligt härlig bild på dig!
  och angående sista, jag har ju sagt att hästar är farliga -stackars Alice som i mina ögon säkert var HELT oskyldig ;O)
  <3

  Li

  January 4, 2011

 • Åhh underbara bilder!

  Elins viktblogg

  January 4, 2011

 • Vackert! Ser väldigt rogivande ut!

  Petra

  January 4, 2011

 • Så fina bilder! Hästar är ju det bästa som finns.

  Marieh

  January 4, 2011

 • Min hund vill jättegärna leka med alla hästar han ser =) Tyvärr är det polishästar 99% av gångerna så det är ju inte direkt så där bra..
  På Folkets Park här i Malmö finns det oxå hästar och när han har varit med har han bjudit upp till lek och dom ponys som finns där tackar gärna ja =) Får hålla hårt i kopplet!

  Vad härliga bilder!

  Jeanette

  January 5, 2011

 • MYCKET fina bilder. Håller på dig jag, blir
  inspirerad!

  Linda

  January 5, 2011

 • Hej hopp
  Vilka levande bilder du har
  Ha en bra torsdag

  Kaffehörnan

  January 6, 2011

 • Underbar bild på dig och hästen!!!

  Hanna

  January 7, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment