Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Vad tusan ska jag träna idag?

Jag har dålig planering för träningen framöver. Så jag har ingen aning om vad jag ska träna kväll.

Hjälp mig, ge mig lite roliga förslag!

 • Om inte just i dag så testa crossfit på CrossFitNordic vid tillfälle! Det är grymt kul :) Och jobbigt… Jag har precis börjat men de som har hållt på ett tag säger att de sett riktigt snabba resultat oavsett ambitioner. Det är ett väldigt blandat klientel med starka unga hingstar och mer noramala, vanliga tjejer :) Det finns både vanliga pass och sk intropass. Ligger vid Odenplan. Följ med mig och Ulrika (Träningseffekt) någon gång om du vill ha sällskap! Man får verkligen MASSOR av ny inspiration!

  Erika

  December 16, 2010

 • Skidor? I vår kommun har Friluftsfrämjandet uthyrning av skidor och fina spår med elljus och nu under julledigheten tänker jag verkligen komma till skott med det. Jogga i snön är nog också jobbigt.

  mvh//pernilla

  Pernilla Be

  December 16, 2010

 • 1. Ta med sambon ut i snörusket och åk pulka! Det är faktiskt väldigt mycket motion i att springa uppför backar, och väldigt mycket glädje att åka nerför.

  2. Afrodans är härligt =O)

  Ja, det var kanske inte så många förslag, men det är de jag tänkte på =O)
  <3

  Li

  December 16, 2010

 • Testa att måla ett rum om det behövs! Man bränner över 830 kalorier på att måla i 3 timmar och dessutom blir det roligt och fräscht med något nytt. :-)

 • Intervaller :D bra för både hjärta och löpstyrkan!

  capturethismoment

  December 16, 2010

 • Spring :)

  Karin

  December 16, 2010

 • YOGA! :D

  Jennie

  December 16, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment