Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Springa Stockholms Halvmara?

Ja, nu börjar tankarna gå inför nästa år. Kanske är det dags att planera in någon form av träningsutmaning som kan vara ett tydligt mål? Jag och finaste lillasyrran har tidigare pratat om att springa Stockholms Halvmara 2011. Det kanske är en idé att spika den planen. Jag är sugen på att träna mot ett mål och med ett visst fokus. Att följa en träningsplan och se hur det skulle fungera.

Jag har sprungit distansen tidigare och det var en stor seger för mig. Idag är jag ganska långt ifrån den löparformen eftersom jag inte kunnat springa ordentligt under det senaste året. Men jag vill dit igen. Jag tycker verkligen om löpningen som träningsform. Det finns löpning och löpmöjligheter överallt! Man kan skapa utmaningar som löpare och enkelt mäta sin framgång och utveckling. Samtidigt så måste man inte prestera, bara för att man springer. Man kan springa för njutning också. Och vad som är en prestation för mig och vad som är en prestation för någon annan, kan skilja sig oerhört mycket. Vissa pratar om milen under 40 minuter, för mig är en drömgräns att komma under 60 minuter.

Så, jag är sugen på halvmaran, för att ha ett mål att jobba mot. Jag har ungefär nio månader på mig, vilket gör att jag inte behöver stressa foten utan kan ta det försiktigt. Jag ska också springa några lopp under våren, för att ha några checkpoints för löpningen.

Vad säger ni, är det någon som är sugen på att anta utmaningen med mig?

(Nej, om man skulle sticka ut och springa?)

 • go for it gullet! go go go!!!!

  emliscious

  December 14, 2010

 • låter kanon! ska själv springa GBG-varvet, men har nog inte riktigt förstått att jag faktiskt ska springa ett halvt marathon haha :)

  Frida Törnqvist

  December 14, 2010

 • Jag tror att om man har ett mål så blir det lättare fokus och man kommer ut och tränar.
  Blir alltid så sugen att springa när du skriver om det =O)
  Sj ska jag börja ta ta i joggandet inför loppet i lilla byn när snön ger vika,
  men nu vill jag inte ens tänka på att snön ska försvinna ;O)
  Men om du är taggad så tycker jag du ska anmäla dig, duktiga du!
  <3

  Li

  December 14, 2010

 • Mål är det bästa för att lyckas. Själv ska jag satsa på midnattsloppet i Göteborg nästa sommar. Det verkar vara en kombination av nöje och nytta. Dock tragiskt det som hände detta året.

  Men kör på! Du kommer klara det!

  God Jul!
  Mvh,
  Petra
  http://willgiveitatry.blogspot.com/

  Petra

  December 14, 2010

 • Jag beundrar din blogg och jag sitter i samma sitts som du gjort.. har som mest vägt 128kg och idag ligger det på 111kg. nu har jag kört fast och vet ej hur jag ska gå neråt…vad ska man äta? har du några tips på mat och träning ? starlt jobbat tjejen !!kram

  Linda - En Vimsig MAmma

  December 14, 2010

 • Jag är skitsugen på att anta utmaningen och ger en tillbakautmaning – AXA stockholm triathlon i Augusti. Mångsidig träning och kul träning :)

  Kejrin

  December 14, 2010

 • Do it! Jag ska ju redan köra en massa halva lopp nästa år (i och med HalvKlassikern), så en halv mara vore kanske inte så dumt det med…

  annastei

  December 14, 2010

 • oh vad skoj :) Kör järnet! Jag hade utan tvekat hängt på om det inte hade varit för mina benhinnor som håller på och läker, från en kraftig inflammation, så löpningen får vänta ett bra tag till. Så jag satsar på tjejvättern istället! :)

  Jessica

  December 14, 2010

 • Jag har också funderat på Stockholm halvmarathon nästa år. :) Blev riktigt sugen när du tänker anta utmaningen!

  Viktoria

  December 14, 2010

 • jag är på!! :)
  Sprang Kungsholmen runt i våras så jag vet att jag klarar distansen, dock var jag otroligt ur form då.

  fine

  December 14, 2010

 • Jag är redan anmäld!!!
  Du känner inte mig, men jag är en av alla (säkerligen MÅNGA MÅNGA) som har din blogg bland favoriterna och kollas av dagligen.
  Tillhör också den kategori som gått ner mycket i vikt de senaste åren och hittat glädjen i löpning. Precis som du känner jag att en dröm vore milen under 60 minuter och nu är jag alltså anmäld till halvmaran där det dessutom finns en tidsgräns. En bättre morot för att hålla igång löpningen under vintern samt som mål för träningen kan jag inte se :-D
  Så skicka in anmälan nu så kör (löper) vi mot målet i Stockholm i September 2011. 21098 meter, varken mer eller mindre ;-)

  Petra A

  December 14, 2010

 • Jag ska springa loppet! För tredje gången. Det är en fin halvmara, mkt bättre än Göteborgsvarvet. Klart du ska satsa! Det är långt kvar, du hinner hitta tillbaks till löpformen. :)

  Therese

  December 15, 2010

 • Vi måste prata med varandra du och jag Ella… fika snart?

  Nilla

  December 15, 2010

 • Åh, jag skulle så gärna också köra halvmaran! men den infaller i samma veva som lidingöloppet, och det är lite väl mycket att klämma in på samma helg, även om jag bara ska köra tjejmilen av lidingö.
  Men all lycka till till dig! Hejja hejja!

  man ska verkligen ha ett mål, ett mål är allt!

  Mina

  December 15, 2010

 • Jag vill!

  Eli

  December 30, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment