Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Lucka 19 – Detta ångrar jag.

Varje dag under december kommer jag öppna en lucka till mina minnen, tankar och åsikter. Kanske lär ni känna mig, personen bakom den här bloggen, lite bättre under resans gång.

Jag vet inte om jag aktivt ångrar så mycket i mitt liv. Visst finns det små saker, ögonblick, saker man sagt, saker man gjort, som man i efterhand önskar att man gjort annorlunda Men några stora livsval? Några stora misstag?

Nej inte vad jag kommer på. Klart jag har gjort saker jag inte är så stolt över, men någonstans lärde jag väl något utav det som har gjort mig till den jag är idag.

Är det något jag dock ångrar, generellt, så är det alla negativa tankar jag haft om mig själv under årens lopp. Tänk om jag hade förstått tidigare, att jag duger precis om som jag är. Att jag har samma rätt att vara lycklig som alla andra och att jag har många bra egenskaper som gör mig omtyckt för den jag är. Det hade besparat mig många tårar och mycket självtvivel.

 • Tur att du kommit till insikt idag! Gillar verkligen din blogg, den är väldigt inspererande och ärlig även om vi säkert är helt olika människor i verkligheten så är det alltid ett vettigt inlägg som finns här! (Hittade hit via träningsglädje och nu är jag fast, denna blogglista som bara växer..)

  pilla

  December 19, 2010

 • Dina ord värmer Pernilla! :)

  ÄtaTränaKämpa

  December 19, 2010

 • Åh du är så insiktsfull och klok. Jag önskar att fler människor kunde se vilka fantastiska människor dom faktiskt är!!! KRAM :)

  – Vem skriver du för? Följ med på Hälsoresan http://halso-resan.com

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment