Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Lucka 18 – Om jag inte bloggade om träning(/vikt).

Varje dag under december kommer jag öppna en lucka till mina minnen, tankar och åsikter. Kanske lär ni känna mig, personen bakom den här bloggen, lite bättre under resans gång.

Om jag inte hade bloggat om det jag nu bloggar om, så finns det en hel del hjärtefrågor som jag också hade kunnat blogga om. Jag skriver ju redan en hästblogg och har tidigare skrivit en blogg som friskt blandade allt från humor, personliga reflektioner, dagboksbloggande med någon form av samhälleligt reflekterande.

Skulle jag skriva en annan blogg så är risken stor att jag skulle lägga ner mer tid på hästbloggen. Men om inte, så har jag ett stort intresse för samhällsfrågor. Jag tycker om att diskutera inställningar, attityder, fördomar och orättvisor. Kanske skulle jag då blogga om sådant. Eller så skulle min blogg vara mindre specifik och mer en livsstilsblogg, med plats för vad jag än ansåg vara intressant.

Idag resulterade mitt hästbloggande dock i bilder som dessa:

 • Vilka superfina bilder!

  Karin

  December 19, 2010

 • Gud vilka lurviga sötnosar!!

  Andréa

  December 19, 2010

 • Nej men oohh vilka fantastiska sötnosar!

  Erika

  December 19, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment