Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Lucka 13 – Den här veckan

Varje dag under december kommer jag öppna en lucka till mina minnen, tankar och åsikter. Kanske lär ni känna mig, personen bakom den här bloggen, lite bättre under resans gång.  Idag berättar jag om vad den kommande veckan har att bjuda på.

Den här veckan är sista riktiga veckan i år, sen kommer julen, mellandagarna och nyår. Just därför är den här veckan lite extra fullpackad med roliga grejer. Vi ska riva ut ett kök, jag ska äta middag med några fina vänner, det ska ridas och pappa kommer. Dessutom ska jag träna, plugga och fixa. Det blir tidiga mornar och på något vis ska jag ju hinna julhandla också. Helgen kanske blir den första oplanerade på veckor, eller så blir det en tripp ut på landet, jag gör som jag känner.

Det kommer förmodligen bli en toppenvecka. Och nästan måndag så sätter mina vägningar igång igen, så ja. Det händer grejer.

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment