Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Längtar ut.

Sitter inne och försöker göra någon nytta, samtidigt som jag i tankarna längtar tillbaka till gårdagens ridtur i ett kritvitt, mörkt, vinterland. Min fina häst var pigg och glad och även om jag inte såg så mycket, för det var rätt mörkt, så kunde jag lita på hans stadiga steg. Att vi dessutom fick till en busig galopp på en snöig åker var liksom helt fantastiskt.

Jag tror att både jag och min fyrbente springare var lika glada när vi landade på stallbacken igen. Han, bara drygt fem år, jag drygt 26, båda lika barnsligt förtjusta i snölekar. Helt ljuvligt.

Men nej, man kanske skulle fortsätta med pluggandet..

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment