Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Det blidde inget träningspass.

Vad blidde det då?

Jo, det blev 5 timmars gång runt i stan. Jag gjorde nämligen ett ryck för julshoppingen. Inte en dag för tidigt. Men jag har insett att det är energikrävande att shoppa. Jag vet inte hur många varv runt stan jag har gått idag. Gått och gått och gått och gått. I sömodd och snöstorm (ge mig många minusgrader!). Kånkandes på kassar. Det var ett jäkla slit! Jag vet helt slut när jag kom hem.

Det tråkiga i kråksången är att eftersom jag gick i mina vanliga skor, som jag inte har mina sulor i, så känner jag nu av min fot lite grann. Inte mycket och det gör inte ont. Men jag känner att den är lite grinig och jag ska nog inte springa imorgon. Nu gäller det att skynda ytterst långsamt om jag ska kunna springa halvmaran nästa år. Är förövrigt så taggad för det! Och jag tycker att alla som tvekar, ska hänga på. Jag och lillasyster är inga löparproffs, men jag vet att vi kommer klara det galant. Det kan du också!

P.S. Dagens lunch blev en lasagne som jag njöt av. jag var väldigt duktig också och t bara tills jag var nöjd och lämnade jättemycket lasagne kvar. Men kände mig nöjd i både kropp och själ och inte sådär tung som man kan bli när man blivit för mätt.

 • Underskatta inte shopping som motion! =O)
  Låter sunt av dig att lyssna på foten!
  Bra handlat när det gäller maten också!
  duktiga du!
  <3

  Li

  December 17, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment