Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Åre tur och retur.

Helgen spenderades som ni kanske redan uppfattat i Åre med julmarknad, skidåkning, bageriet, fint sällskap och nobelmiddag. Det var en fin helg. Jag tror att det var länge sen som jag var så trött dock. Är det norrlandsluften som gör det? Jag sov och sov och sov. Imorse när jag vaknade kändes det ovant att vakna pigg och utvilad. Vår Åre-trip innehöll inte så mycket skidåkning som man kanske hade trott, men mer utav allt annat.

Sara försökte såga upp ett lås till boden med skidor (men fick fixa en låsknippsare istället).

Det var fantastiska färger och bubbel till Nobelmiddagen.

Vi åt frukost på Åre Bageriet.

Drack julmust till lördages trerätters middag.

Åkte lite skidor.

Gick runt på stan.

Hade snökrig. Jag förlorade.

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment