Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Snön ligger vit på taken, endast Ella är vaken.

Ibland vill jag verkligen skaffa hund. Men.. När efterfesten tar slut vid halv fyra-fyra, så är man sådär lagom glad när hunden börjar tassa omkring vid åttasnåret och vill gå ut. Men det är inget att göra åt. Dessutom vaknade jag upp iklädd gårdagens kläder, inklusive strumpbyxor och sminket i hela ansiktet, i en säng fullpackad med folk, i min syrras lägenhet. (Vad hände igår egentligen? Jag minns att jag bara skulle vila lite och sen vaknade jag upp några timmar sedan intryckt mot väggen i sängen och någon använde mina fötter som en huvudkudde, min syster låg bredvid och jag kände inte alls för att åka hem. ) Up for a walk? Skulle inte tro det..

26 år gammal, utan bakfylla (jag dricker inte), men likväl som sju svåra år, ovan vid sådana där fester nuförtiden, vandrade jag och hunden runt i Rålis halv nio imorse. Det var bara jag i hela Stockholm som var vaken tydligen. Eller jag och tre till hundägare. Stockholm var vitt och vackert, jag längtade bara hem till sängen, Alice var jätteglad. Jag kände plötsligt inte lika starkt att jag vill skaffa hund.. :)

  • Men vilken reboot att komma ut med vovven i snön sådär ändå efter allt ihop. Låter magiskt! Du får powernappa lite i eftermiddag istället :)

    Erika

    November 28, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment