Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

PT-kampen avgjord!

Jag läste på Fitness och Hälsa att PT-kampen nu är avgjord. Jag var tvungen att titta på resultaten alla deltagare haft. Och jäklar vilka prestationer! Det är så att jag själv blir sugen att anmäla mig, vilket man kan göra här.

Vinnaren för 45+:

Och den store vinnaren:

Fler resultat kan man hitta här.

bloglovin

 • Vilka resultat. Jag blir riktigt riktigt sugen. Men kan inte se på hemsidan om man måste betala PT-timmarna själv och ifall man måste ha ett träningskort på worldclass. Men jag antar att så är fallet..

  Lisa

  November 30, 2010

 • Svarar dig Lisa eftersom min PT var en av de som var med i senaste PT-kampen. Det är inte så att du får vara med gratis utan du betalar kostnaden för din PT själv, förra varvet kostade det 20.000 att delta. Hur det däremot ligger till med om man måste vara medlem i World Class eller inte vågar jag inte säga, men eftersom det är ett samarbete mellan WC och Fitness Magazine så skulle jag nog tro att det är ett krav också…

  Millis

  November 30, 2010

 • Välj isf Ulrika Bengtsson på WC Värmdö – rekommenderas varmt! Tränat med henne en gång och ojoj! Där snackar vi grym tjej. Hon ligger till grund för att jag själv ska gå PT utbildning med start i januari :D

  Såhär gick det för hennes klient: http://blogg.fitness-magazine.com/index.php?disp=minsida&uid=38

  fine

  November 30, 2010

 • Vet inte om det är jag som fattat fel men har kvinnan en fettprocent på 8,7%?! Det normala för en kvinna är ju mellan 15-25% fett. Om jag inte fattat fel vet jag inte om resultatet är så eftersträvansvärt…

  Erika

  November 30, 2010

 • Det var en rejäl förändring! Man känner ju knappt igen dom.

  Jag är vad jag äter

  November 30, 2010

 • OJ! 8.7% var verkligen inte någon hög fettprocent…precis som erika säger brukar väl det normala för en kvinna ligga på 15-25%..? Men grymt jobbat av dem allihopa!

  Karin

  November 30, 2010

 • Helt otrolig förändring!

  Mikaela

  November 30, 2010

 • Millis: Tack för svaret :) Jag antog att det var så och det hade nog varit konstigt om det varit annat. Tyckte bara det var lite sådär att det inte stod mera information om det (inte ens lite finstilt). Får klura lite på om det är värt de pengarna just nu.

  Lisa

  November 30, 2010

 • Helt otrolig vilken skillnad det är på före- och efterbilderna. Fantastiskt!

  Stefan Nilsson

  December 1, 2010

 • Alltså, jag håller med Erika – fettprocenten verkar inte riktigt stämma.. men bilderna talar ju för själva – otroliga resultat! Klart att du ska vara med! Du skulle vara grym!

  UIrika

  December 1, 2010

 • Kroppsammansättningen mättes med en sk. bodpod. De är väldigt tillförlitliga. alla har ju olika mål. Klart att 8 % är väldigt sjukt lite för en tjej, men förmodligen är inte hennes främsta mål en allmänt bra hälsa, utan en otroligt deffad kropp. Hur konstigt det än kan tyckas.

  Elitidrottsmän tränar ju inte heller för hälsa egentligen utan för att bli bäst. Det är bra med mycket träning, men ytterligheter är ju inte alltid det bästa…

  Maria

  December 1, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment