Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Philips goLITE BLU

Jag tror inte att jag har nämnt det förut, men jag är Buzzador. Det innebär att jag med jämna mellanrum får hem gratisgrejer att testa, tips mina vänner om, dela ut gratisprover och sedan rapportera vad jag tycker och tänker om de olika produkterna. (Är ni intresserade av att bli Buzzadorer så kan ni bli det här, eller läsa mer här, det kostar inget och är faktiskt riktigt roligt. Jag har fått testa allt från godis till Berocca boost.) Jag har aldrig skrivit om några produkter jag har testat via buzzador i bloggen tidigare (och om jag kommer skriva om några sådana produkter så kommer det framgå var de kommer ifrån), inga produkter har varit särskilt relevanta (med undantag för möjligtvis Berocca boost). Men nu ska jag få testa Philips GoLITE BLU, vilket jag verkligen ser fram emot. Den är en liten energilampa att ha inomhus, tex när man sitter vid datorn, pluggar, läser eller liknande. Jag får inte lampan helt gratis, men får köpa den till kraftigt reducerat pris.

Det finns visst vetenskapligt stöd för att ljusterapi i olika former befrämjar psykiskt välmående och kan ses som extra bra för oss i norden, under vinterhalvåret, då vi inte får tillräckligt mycket dagsljus. Jag skriver “visst” då resultaten från olika studier inte helt och hållet ger ett samstämmigt resultat. Oavsett vilket så ska det bli väldigt roligt att testa lampan.

  • Kul! Hade varit intressant att prova! =)

    Sofie

    November 12, 2010

  • vilken smart idé!

    Paula

    November 12, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment