Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

I’ve got rhythm.

Alltså, ursäkta mig, men jävlar vad grym jag var på dansen idag! Jag är inte världens kvickaste, jag har svårt att fixa koreografin och armarna är oftast alldeles sladdriga. Men när jag väl lär mig grunderna i koreografin så kör jag verkligen järnet. Jag skiter i hur det ser ut eller om jag inte gör “rätt”. Jag dansar. Det är så himla roligt när man känner att kroppen kommer ihåg vad vi ska göra och rörelserna sitter i muskelminnet.

Streetdance är alltid bäst med Åsa som instruktör och koreografin idag var densamma som förra veckan. Jag är lite ledsen över att jag blivit bannad från SATS bokningssystem och inte kan boka några pass igen förrän onsdag nästa vecka och alltså med största sannolikhet missar klassen på måndag. Bittert, nästa vecka hade varit veckan då jag skulle sätta koreografin ännu bättre och kanske kunnat finslipa detaljer. Ni hör ju, det bor en dansnörd i mig.

Dans är nog bästa träningsformen, eftersom det är så mycket glädje genom hela passet och jag går alltid därifrån genomsvettig och glad. På vägen ut från SATS bjöd Gainomaxapan på Gainomax. Riktigt läskigt..

PS. För den som tror att dans inte är “riktig” träning så kan jag förövrigt berätta att jag under den knappa timmen hade en maxpuls på 91%, snitt på 73% och brände 620 kcal. .

bloglovin

  • Låter som alldeles utmärkt träning, jag är också sugen på att dansa!

    Prralin

    November 23, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment