Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Goodiebagen

Alla som har varit med och slutfört 6VU har ju chansen att vinna en liten goodiebag. Jag har valt ut företag jag själv tycker om av olika skäl och vinnarna kommer att dras på söndag, så har du ännu inte svarat på enkät ett och två, så finns det fortfarande chans.

Vad kommer då dessa belöningskit bestå utav?
Jo, låt mig stolt presentera:

Malou BergOmine

“OMINE – Himmel, själ, inåtvänd energi, meditativ, reflekterande

OMINE är vackert melodiös och samtidigt upplyftande och svängig. Glädjefylld musik med en meditativ underton, med ord som lånats från yttre Plejaderna. ‘ia Omina ama!’ -Öppna alla dörrar. Släpp själen fri. Lyssna! Hör musiken!”

Jag älskar den här skivan. Jag brukar sätta på den och lägga mig på sängen och slappna av en stund. För mig är den mjuk och avslappnande och något helt annat än den musik radiobruset möter mig med.

Ängsgården – Läppcerat

Ängsgården drivs utav Ewa Henriksson, ört o näringsmedicinsk terapeut och massör bland annat. Ewa gör även salvor och krämer själv och så även detta läppcerat, som därför inte innehåller en massa okända ingredienser utan bara är snäll och vårdande mot dina läppar. Perfekt under vintern då iallafall mina läppar lätt blir torra och fnasiga.

Te från Friggs

Jag älskar te och har på sista tiden fått prova flera av Friggs olika teer och gillat deras smaker. Te är perfekt nu på hösten och vintern och grönt, vitt, rött och svart te har alla olika goda hälsoeffekter.

GoCoCo – Löparstrumpor Technical Left/Right

Technical Left/Right Vit - bild 1

“GoCoCo Technical Left/Right strumporna är en behaglig strumpa som passar för löpning och aktivare sport. Cocona materialet ger dig en avancerad funktion samt en torr och bekväm strumpa.”

Jag har flera par löparstrumpor från GoCoCo och jag tycker att de är överlägsna. Att det dessutom är en svensk produkt framtagna av två sportande tjejer, är helt klart ett plus!

Kreativ Insikt – Vykort

“Kreativ Insikt vill inspirera till stora tankar i den lilla världen. Vi vill inspirera dig att stanna upp en stund i vardagen och tänka: Är det här jag? Lever jag verkligen mitt liv? Vår vision är att om vi är fler och fler som väljer att följa våra hjärtan och skapa liv som bygger på lust, glädje och kärlek, så kommer vi alla att må bättre. Och det är en mycket god grund och förutsättning för att kunna skapa en fredligare och mer harmonisk värld.”

Kreativ Insikt är ytterliggare ett företag vars grundidé och produkter jag verkligen tycker om. Jag har flera gånger köpt saker från deras affärer, halsband, vykort, böcker och annat, med fina små budskap. Deras vykort är helt fantastiska!

Maxim - Proteinbar och vattenflaska

XL Proteinbar 15x82g Chocolate/Peanut

Det är inte många proteinbarer jag har tyckt om, men de som jag testat och gillat, har alla varit från Maxim. Jag gillar deras produkter. Baren ni kommer få, har jag faktiskt aldrig testat, så jag hoppas att ni kommer gilla den. Vattenflaskan är riktigt knallrosa och snygg. Just nu kan man delta i en tävling på maxims hemsida, där de lottar ut 25 stycken fystest hos Sport Support center.

Topphälsa – tidning

Jag älskar träningstidningar, även om jag nog tycker att det står i stort sett samma sak i varje avsnitt. Men såhär i vintertider är dte supermysigt att krypa upp i soffa n med en kopp te och bläddra bland lite inspirerande träningsprogram och läsa artiklar som har med hälsa och träning att göra. Topphälsa är en tidning jag läser och blir glad när den ligger och väntar i brevlådan.

Jag är riktigt stolt över blandningen av produkter i den här lilla goodiebagen och hoppas att de tio vinnarna som jag drar, får en kick mitt i novembermörkret!

  • Tack för att du påminde mig om enkäten, den hade jag helt glömt bort att svara på, men nu så. :-)

    Åse

    November 13, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment