Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Drar ner på tempot.

Den kommande tiden ska jag träna på att dra ner på tempot och dra ner på kraven. Det kan innebära att jag ställer in saker jag har tänkt göra och ställer in saker jag känner mig stressad över.

Någonstans djupt inom mig, vet jag att det bara är bra. Men jag får kämpa lite med mina hjärnspöken som tycker att jag är DÅLIG om jag väljer bort träning/stallet/plugga/blogga/städa/whatever för att göra ingenting. Om man verkligen ska kunna njuta av att göra ingenting måste man kunna släppa sina hjärnspöken och vara fullkomligt närvarande. Hur man nu gör det, men det är just det jag ska träna på.

 • Ja man ska ju överkomma hjärnspökena för att det ska få någon effekt också. Lycka till, tror du kommer klara det galant!

  Paula

  November 10, 2010

 • Det är inte helt lätt, men det känns skönt när man känner att man gjort något som känns helt rätt för mig, just nu – utan att värdera vad omvärlden tycker (eller rättare sagt vad man tror att omvärlden tycker om det).

  Prralin

  November 10, 2010

 • Du är så klok. Jag blir innerligt glad varje gång jag läser dina inlägg. Ta det med dig.

  Pethra

  November 10, 2010

 • Sunt! Jag har också svårt att hitta en balansen där en aktivitet ger mer än den tar. Antingen det är träning eller bloggande, eller umgänge med vänner, eller ideellt arbete, eller….

  Det går lite i vågor. Man måste lyssna på kroppen, och det är svårt. En evig kamp minst sagt.

  mvh//pernilla

  Pernilla Be

  November 10, 2010

 • Just det där med att dra ner på kraven som man har på sig själv tror jag är så himla viktigt. Det är väldigt svårt att verkligen njuta av stunden eftersom det alltid finns ett borde/måste/kanske i bakhuvudet men vi kan ju hoppas att övning ger färdighet!

  Ulrika

  November 10, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment