Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Best of the best, eller?

Gud vad märkligt mitt liv är just nu. Jag gick inte upp förväntansfull imorse för att sticka iväg till Älvsjö till uppsatt incheckningstid, som andra konventdeltagare. Nej, jag sov till halv elva, då hade alla andra konventdeltagare tränat en dryg klass. Jag var på plats en knapp timme innan lunch, när BodyCombaten var i full gång. På golvet såg jag Åsa, Soffan, Terese och Jane köra stenhårt. Jag hoppade inte in i klassen utan kikade runt lite på mässan innan det var dags för utdelningen av priset till årets träningsblogg då jag även sammanstrålade med Nilla.

MarathonMia tog hem segern med knappa 14 rösters marginal. Jag har en hel del tankar kring priset, men det tänkte jag ta i ett separat inlägg, det finns dock helt klart en stor utvecklingspotential i priset. Under lunchen träffade jag söta Cissi, Miranda, Anki och Frida bland annat.


Yesmine på scenen.

Konventet bjöd på sex klasser, efter lunch var enbart tre kvar, jag var bara med på ett av dem. Det blev Yesmines Bollywoodklass och jag hade roligt, även om jag glömde steg och blandade ihop dem. Men det gjorde Yesmine på scenen också, så då är jag nog ursäktad.

Jag kände att ett pass fick räcka för min kropp idag. Jag hade kunnat köra sex pass, absolut, men vad hade det givit mig idag? Träningen måste ju ge något konstruktivt och när kropp och själ inte är helt hundra, har jag insett att jag måste dra ner på kraven för att träningen inte bara ska nöta ner mig. Idag var mitt enda pass på best of the best roligt och kravlöst.

Mitt intryck av konventet som helhet är kanske inget att hänga upp i julgranen. Jag tror inte att det blir något mer best of the best för mig. Med ett superkonvent som The convention i ryggen och minnesbilder från Nike konventet i våras, så står sig inte Best of the Best i konkurrensen.  Ungefär lite som Fitness magazines hemsida, inte tillräckligt proffsigt och med i tiden.

Jag hade dock rätt roligt på mässan, även om jag i början fick påminna mig själv att det var en hälsomässa och inte en träningsmässa. Jag skulle dock gärna gå på en träningsmässa där all träning har sin plats. Nu var det lite väl mycket smink och hudprodukter för min smak.

 • Kul att höra lite ärliga åsikter! Var inte själv på konventet, men kändes det som Fitness Magazines hemsida så förstår jag vad du menar. Den är INTE snygg eller användarvänlig för fem öre!

  doofie

  November 14, 2010

 • Doofie> Visst är det väl konstigt att en av Sveriges största träningstidningar har en så urusel hemsida? Helt ofattbart!

  ÄtaTränaKämpa

  November 14, 2010

 • Ååååh. Jag längtar till helgen när jag läser ditt inlägg. Då har vi Friskis & svettisledare vårt årliga konvent. Då bli det träna av=)

  Krispinsson

  November 15, 2010

 • Kul att träffa dig tuffing, även om det bara blev en snabbis! Tacklade av lite där framåt eftermiddagen… :P

  Jane

  November 15, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment