Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Underbar fredagskväll.

Igår träffade jag en av mina närmaste vänner för middag på Riche och premiären utav filmen “Lycka, kärleken och meningen med livet”. Middagen på Riche var super, jag åt Biff Rydberg och Johanna åt till min förfäran isterband (mitt enda minna utav sådana är från låg och mellanstadiet och då var det ingen angenäm upplevelse, smakprovet från gårdagskvällen var dock gott, så jag kanske borde revidera min uppfattning en aning.)

Vi avslutade med en fantastisk efterrättsupplevelse, Johanna beställde in Gino och jag två tryfflar. Men när Ginon kom in såg tog den oss med storm. En helt fantastisk efterrätt och en sjukt stor portion. Dte kändes som om jag rullade iväg till biografen sedan.

Filmen var bra, men har man läst boken, dessutom på engelska (Eat Pray Love, läs den!), så kan den ju inte tävla mot den. Det var en helt underbar kväll och jag kände mig varm i hjärtat när jag åkte hem. Precis vad jag behövde. Tack för det, fina vän!

 • Men jösses vad god din mat ser ut! På grund utav en tandinfektion har jag i snart en vecka ätit yoghurt, glass och igår åt jag lite soppa.. Jag vill ha mat, riktig mat och åh vad sugen jag blir när jag ser din tallrik.

  Emilia

  October 2, 2010

 • Vilken toppen-kväll! Jag måste läsa boken…och se filmen!

  Evalinn

  October 2, 2010

 • Åh, är så himla nyfiken på filmen. Förrestn – måste bara säga att det var en helt otroligt fin bild på dig! :-)

  Siri

  October 2, 2010

 • Jag älskar boken. Jag har läst den både på engelska och på svenska. Ska snart se den på bio men är lite skeptiskt till Julia Roberts som Elisabeth men jag får se vad jag tycker.

  Thea

  October 3, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment