Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Topploppet. Bilder säger mer än ord.

Åh, vilket väder vi fick! När jag och min sambo cyklade till loppet sken solen, luften var frisk och höstskön. Helt perfekt med andra ord. Väl på plats träffade jag på ett gäng med sköna människor, en oerhört ambitiös lagledare (nästa år laget, då kommer jag gå all-in som lagledare, blev sjukt imponerad av Åsas insats.), väldigt trevlig och peppande hejarklack, fina medlöpare och snygga bloggerskor.

Själva loppet var ingen stor grej för mig idag, då jag ännu inte kommit upp i tillräckligt långa sträckor med foten för att kunna löpa hela vägen. Jag och syrran höll istället ett högt tempo gåendes och varvade bitvis med löpning. Åh, jag saknar känslan av lätta fötter, snabbt tempo och löparglädje. Just nu känns Runners High avlägset. Iofs var benen lite halvtrötta efter gårdagens trappträning, så det spelar ju också in. Banan gick genom olika delar av Hagaparken, vid varje kilometer kom en ny station med pepp. Bäst var gospelkören och cheerleedingtjejerna.

Arrangemanget som sådant var kul, även om det finns en del att förbättra. Att “goodiebagen” inte innehöll så mycket mer än en banan, en tidning och en vattenflaska kanske inte var som utlovat och jag tyckte det var konstigt med bara en vattenstation. Mycket snack och liten verkstad kunde jag stundtals få känslan av, men stämningen var god, banan var rolig och trevlig och de olika peppstationerna som fann svar väldigt roliga. Så överlag är jag positiv!

Förstärkt av stark peppning sista biten spurtade jag och syrran in i mål på 42:42. Det är väl rätt okej på 5 km när vi gick i stort sett hela vägen.

Var det någon prestation jag blev både imponerad och stolt över så var det min fantastiska mammas prestation idag. Hon har haft som del/mål med sin viktnedgång att kunna gå 5 kilometer. Och idag gjorde hon det! Hon var så himla duktig. Snart 60 år och med knän som har krånglat de senaste 15 åren. Min duktiga mamma!

Hela mitt fantastiska lag idag. John, Camilla, Mamma, jag, Syster Matilda, Linnea och Emelie.
Var så himla roligt att vara i samma lag som er. Ni var grymma!

Tid: 42:42
Sträcka: 5 km
Tempo: 08:32 min/km
Hastighet: 7,03 km/h
Maxpuls: 192, 95%
Snittpuls: 153, 75%
Kaloriförbrukning: 512

 • Vad kul att se! Tack för att jag fick vara med i ditt lag. Det var roligt att träffa dig på riktigt. Supertrevligt verkligen, synd att jag var tvungen att åka hem så snart efteråt bara.

  Får jag låna gruppbilden?

  Camilla - BMI36 till 25

  October 3, 2010

 • Camilla> Klart du kan låna bilden! Var jätteroligt att träffa dig också :)

  ÄtaTränaKämpa

  October 3, 2010

 • Bra tid tjejen, starkt jobbat! Kul att få se bilderna, jag blir ännu mer motiverad. :-)

 • grymt, kul med bilder! hur fick du med j på bilden? jag är förvånad!! haha

  Träningsglädje

  October 4, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment