Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Stadium Outlet

När vi åkte hem till Stockholm svängde vi förbi ArlandaStad och tog ett stopp på Stadium Outlet där. Det var en helt ny, och väldigt rolig bekantskap. 40-70% på allt i hela butiken och det fanns massor med roliga grejer. Jag köpte bland annat ett par  långa löpartights från Röhnish för 200 spänn. Som hittat! Dessutom sitter de superbra och är snygga. I like!

Annat som följde med hem var en spikmatta för 100 riksdaler. 100 kronor! Ett par märkliga knälånga träningsbyxor. Ni får själva avgöra vad ni tycker om dem här nedan. 80 kronor kostade dem och de är sköna, men frågan är om de är så snygga?

Kan verkligen rekommendera butiken om man letar efter lite extra träningskläder, en regnjacka eller något sånt. Fanns en hel del kul. Min sambo hittade ett par supersnygga knallröda löptights som jag så gärna hade velat ha tex.

 • Snygga löpartights! Fina detaljer.

  Camilla

  October 19, 2010

 • Verkigen snygga tight! Måste nog se till att komma till Sthlm och få ta sig ut till Stadium outlet nångång. Kanske lite julshopping ;)

  m

  October 20, 2010

 • Då hade du tur då! Jag bor i Märsta, alltså vid arlandastad och jag tycker byta ut vanliga stadium mot stadiumoutlet är de sämsta dom har gjort, hittar ALDRIG någonting där längre, inte ens vanliga funktions t-shirtar.

  Men kul att du hittade saker, tightsen såg jätte fina ut! :)

  Alexandra

  October 20, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment