Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Ska man skratta eller gråta?

Idag mår jag ännu sämre än igår.

Att ens skriva det här på bloggen är ansträngande. Jag kämpar med att få i mig vatten, men jag får inte behålla någonting. Orkar inte åka till akuten, men har pratat med min vårdcentral och fått direktiv. Jag borde åka in, men om jag klarar att behålla vätskeersättningsmedel som min sambo är och köper just nu och inte blir sämre under dagen, så får jag avvakta.

Jag kan ju säga direkt att det blir ingen “Biggest Loser”-vecka för mig. Enda målet jag har nu är att vara frisk tills på lördag, då min mamma har öppet hus och firar att hon fyller 60 år.

Så gick det till när min träningsblogg förvandlades till en sjukblogg. Ni är så gulliga och jag blir så himla glad av era kommentarer, tack alla! Jag räknar med att ha betat av årets alla sjukdomsdagar efter det här och ska vara så sjukt frisk och pigg framöver. Amen.

(Man vet förövrigt att man är sjuk när det är för jobbigt att hålla på med datorn och man hellre sitter och stirrar rakt ut i ingenting och inte ens orkar ha ljudet på från tv:n, för det är för mycket intryck att ta in. Härligt!)

 • Hoppas du blir frisk snart!

  Miss Fatty

  October 12, 2010

 • Åh, så otrevligt. Massa krya på dig och styrkekramar från mig!

  emmaluu

  October 12, 2010

 • Krya på dig!

  Johanna T

  October 12, 2010

 • Inte roligt att vara så dålig:( Krya på Dig!! Hoppas att du snart är på benen igen!

  pernilla23

  October 12, 2010

 • Men usch, vad trist att vara så sjuk! :( Hoppas hoppas du blir bättre snart!!!!

  Ellen

  October 12, 2010

 • FY! Jag hoppas du blir frisk snart fina du!
  Krya,krya,krya på dig! <3

  Li

  October 12, 2010

 • Krya på dig!

  mvh//pernilla be

  Pernilla Be

  October 12, 2010

 • Jag ger dig massor av krya-på-dig-hälsningar här från Östersund!!

  Sanna

  October 12, 2010

 • Ta hand om dig och krya på dig!

  Karin

  October 12, 2010

 • Att du ens orkar skriva här! Hoppas det fixar sig lite snabbt nu, om inte annat MÅSTE du åka till sjukan! Så det så! ;-)

  Ulla

  October 12, 2010

 • Usch!! Låter inte kul alls :( Vila och bli frisk snabbt nu! Kram

  Alva

  October 12, 2010

 • Hoppas du mår bättre snart! Se detta som en “chans” för kroppen att återhämta sig från all träning och du kommer kunna att satsa ännu mer när du väl är frisk.

  Martina

  October 12, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment