Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Proteinpulver-fiasko.

Kommer ni ihåg att jag frågad om tips på proteinpulver tidigare? När jag så såg att Gruppi (de har förövrigt ett erbjudand eom att testa ett yoga pass på Egen Tid för 40 kr istället för 100, såg jag precis) hade ett erbjudande om att köpa produkter på gymgrossisten för 400 kr och bara betala 200 kronor, slog jag till. Jag hade helst velat testa Eiselt Double Pro Choklad, men den fanns inte och ett annat tips var MyoFusion. Jag ville ha choklad och Mint choklad var närmast.

I veckan så kom alltså paketet som Gymgrossisten levererade fantastiskt snabbt, men fy vad äckligt pulvret var! Alltså, verkligen, jätteäckligt. Jag upplever inte mig själv som särskilt kräsen, men pulvret smakade verkligen bara konstgjort sliskigt och inte särskilt mycket utav choklad. Vilket fiasko. Nåja, nu har min sambo ännu en anledning att ta tag i sin styrketräning, för proteinpulver finns det ju gott om hemma..

 • Det är därför jag har svårt att köpa något dyrt proteinpulver för att jag är så rädd att det ska smaka skit och vara bortkastade pengar =/

  Emma

  October 30, 2010

 • Vilken osis!

  Daniella Rosman

  October 30, 2010

 • Köp Eiselt Double Pro Choklad som du hade tänkt från början, riktigt gott! Om du är osäker kan jag posta ett smakprov till dig :)

  Evelina

  October 30, 2010

 • huff da :/ vell.. kansje ta en annen smak neste gang? hehe

 • Jag håller med Evelina. Satsa på att köpa Eiselt. Det smakar verkligen choklad. Vill du ha nåt ännu godare, blanda det då med sojamjölk med chokladsmak. Då är det riktigt smaskens. Det kör jag med och det funkar kanon.
  Vissa proteinpulver smakar verkligen apa och det handlar ju visserligen inte om smaken egentligen, utan att de ska verka. Men det är ju svårt att få i sig nåt om det smakar illa också. Men som sagt var, Eiselt är ett bra pulver, både till smak och resultat.
  För övrigt har du en jättebra blogg! =)

  Carina

  October 31, 2010

 • Tråkigt att det smakade “skit”. Du får kanske fråga om en provpåse nästa gång.

  Gösses vad jag skrattade då jag läste att Nov- utmaningen var ett år gammal…..Så kan det bli om man inte har koll (jag alltså). Men jag tror ändå att jag ska försöka träna lite efter den under november. Jag är igång nu och den känns inte alls omöjlig att klara av

  Ha en underbar söndag!

  /Sussi

  Sussi

  October 31, 2010

 • Usch är de så illa, jag har funderat på sånt där pulver men då är det kanske dags att lägga ner den idén för gott… för jag är ganska kräsen ; )

  Joline

  October 31, 2010

 • Tipsar ännu en gång om det jag säljer via min sida (genom min syster för inköpspris=200:- för ett kg) som smakar sjukt gott och inte innehåller sötningsmedel eller socker (är dock sötat med rödbeta, det är därför det är så mumsigt), massor som har köpt via mig och inte en enda är missnöjd:
  http://ettdussinpannor.blogspot.com/2010/07/proteinpulver.html

  Suzan

  November 1, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment