Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Nytt delmål – nytt fokus!

Allt är inte bara jobbigt, psykiskt påfrestande och ledsamt just nu. Verkligen inte.

Jag har så mycket i mitt liv att vara lycklig över, och det är jag. Helgen var helt fantastisk, när min numera slanka mamma fyllde 60 år (men skulle lika gärna kunnat fylla 50, ungdomen själv!)

Jag har även saker i mitt liv att se fram emot. Hawaii till exempel. I slutet av februari nästa år kommer jag och flera personer jag tycker väldigt mycket om, vara på väg dit. Det är helt fantastiskt.

Tills dess vill jag ha nått ett stort delmål. Jag vill vara under 95 kilo när jag kliver på planet till Hawaii. Det blir lite drygt 10 kilo på lite drygt 4 månader. Absolut ingen omöjlighet, men jag kommer bli tvungen att satsa lite extra och göra vissa uppoffringar för att lyckas. Det är väldigt sällan jag sätter tidsbestämda mål. Jag tycker att det är läskigt! Men nu vågar jag.

Jag kommer vara en grymt fit bikinibrud på stranden mars 2011. Jag ser det framför mig.

Hawaii och <95 kg, here I come!

 • Hawaii borde vara en grym motivator!! Det fixar du lätt! ;)

  Lotta Lönnberg

  October 19, 2010

 • Vad härligt det låter och inte alls omöjligt med ditt viktmål vet att detta kommer du att fixa heja heja … kram Cee

  Cee

  October 19, 2010

 • Hawaii är ett helt okej mål! Klart du klarar dig!

  pilla

  October 20, 2010

 • Jag tror på dig! Kör hårt!!

  Fitnesscoachen

  October 20, 2010

 • Wow vilken bedrift du genomfört. Jag beundrar dig. Jag håller själv på att dra igång ett litet projekt för att motivera mig själv att tappa 15 kilo. Kika gärna in. Kanske kan det fungera som en sporre till dina sista kilon också innan du ska på resa. Vi är i nuläget 7 st som är med på det och vi vill gärna vara några till. Försöker få folk att länka till mitt projekt här på nätet så även om du inte är intresserad så kanske du kan ställa upp med en länk till mig.

  Tessan

  October 20, 2010

 • Lycka till! Det fixar du lätt!

  John

  October 20, 2010

 • Förstår att det känns lite läskigt!
  Men jag är övertygad om att du kommer att fixa det, och jag kommer heja på dig -HELA vägen!
  Hawaii låter för övrigt väldigt häftigt.
  Passar även på att skicka lite energi till dig genom en it kram! =O)

  Li

  October 20, 2010

 • Det kommer du att fixa! och Hawaii är ju superbra motivation :)

  Sara

  October 20, 2010

 • Jag tror att du fixar det! Jag tänker att det blir lättare om du väger dig varje vecka, boostar dig med något inför kommande vecka och för tränings + matdagbok. Detta är ett bra koncept tror jag, viktväktarna har ju det och jag som har gått ner 8.6 kg med den tycker att det fungerar.
  Jag tror på dig!

  Sandra Örmander

  October 21, 2010

 • […] och fokus just nu, låter så banalt. Men det kanske är så. Jag försöker boosta mig med Hawaii-mål och viktmål på 6VU. Men krasst faktum kvarstår. Jag har i stort sett stått stilla i ett helt […]

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment