Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Näe..

Lite piggare i huvudet, lite ondare i magen. Kan bero på att jag idag utökat min kost med skorpor. Kanske ska återgå till bara rinnande ett tag till. Skit också.

Gör mitt liv lite kul, berätta, hur har ni det? Tränar ni några roliga pass? Mår ni bra? :)

 • Hoppas du tillfrisknar väldigt snart igen Ella!
  Jag kom precis in ifrån en 8km-runda löpning i duggren och frisk höstluft :)

  Sanna

  October 13, 2010

 • Hejsan! Följer din blogg sedan ett tag men aldrig skrivit en kommentar nu blir det av. Du är verkligen duktig o sporrar mej när det går trögt, försöker alltså tappa lite kilon. Tränar inte så tufft som dej men några pass o promenader i veckan blir det, Idag blev det ett vatten gympa pass mkt fartfyllt o roligt. Hoppas den mage blir bättre snart så du orkar träna igen. Kämpa på ! Kram

  catrin

  October 13, 2010

 • Jag har äntligen kommit igång med min träning igen. Nu ikväll har jag varit på ett så grymt bra yogapass! Känner mig nöjd och stärkt i själ och kropp. Snart ska jag natta äldsta sonen och sen krypa upp i soffan med en kopp te.
  Krya på dig!!

  Karin

  October 13, 2010

 • JAG GJORDE NÅGOT STORT IDAG! :D Satte klockan på 05.45. Klev upp och fixade allt, käkade frukost och drog och simmade. KLOCKAN 7 PÅ MORGONEN. Helt otroligt! :D

  Linda

  October 13, 2010

 • Jag sitter på en utbildning i Stockholms skärgård som handlar om mat och dryck. Har idag fått prova sushi tillsammans med olika drycker och måste erkänna att sushi börjar smaka okej. Alla har sagt till mig att man måste lära sig tycka om det och jag börjar så smått hålla med. Hoppas att du mår bättre snart!

  Minendie

  October 13, 2010

 • Ta det lugnt och hoppas att du blir bättre snart! Jag sprang på löpband igår 7km. Gick ok. Skulle ha tränat cykelpuls idag, kom inte iväg i tid från jobbet. Så lite grinig nu…

  Alis

  October 13, 2010

 • Krya, krya på dig! Idag testade jag på Tabata-klassen på SATS för första gången. Enkla övningar men du kan utföra dem huuur tufft och jobbigt som helst. Mycket mage, ben och armar. Grymt svettigt pass, tjohihoo! Tips för dig om du inte redan provat.

  Hanne

  October 13, 2010

 • Är på G igen! Så nöjd. Denna vecka har det blivit ett besök på gymet & körde kondition, simning och igår en lååång ljuvlig lunchpromenad som även gjorde gott för själen. Har däremot avbokat kvällens styrkepass, tror jag väntar tills jag varit hos sjukgymnasten på tisdag så jag inte förvärrar min axel….. kanske lite motionscykel istället. Alltid lika tråkigt….
  Hoppas du kryar på dig lite snabbt! :-)

  Ulla

  October 14, 2010

 • Hej Ella!

  Håller tummarna för att du tillfrisknar snart! Jag har också stött på motstridigheter, fått en skada i axeln så jag får inte slutföra armhävningarna eller plankan i utmaningen. Men då har jag gett mig fan på att köra spinning och core istället då de är de enda passen jag kan göra utan att belasta axeln :P Så nu siktar jag på 8-pack på magen och stockar till lår ;) Nu ska jag bara klura ut hur jag ska få ihop 10 timmar innan denna vecka är slut!

  Du är snart tillbaka on top!

  Julia

  October 14, 2010

 • Fy då att vara sjuk!!!! Skickar en kram och hoppas du blir frisk snart så man kan få lite mer träningsinspiration ;) KRAM

  Ida

  October 14, 2010

 • Usch vad jag tycker synd om dig Ella! Har inte varit så där sjuk någonsin tror jag och hoppas verkligen att jag aldrig blir drabbad. Om det fungerar upp-piggande på dig så kan jag ju i alla fall meddela att jag mår bra och att jag tränar på som planerat. Imorse körde jag ett skönt pass med löpintervaller och styrketräning på gymmet och ikväll blir det en löprunda till med en kompis. Krya på dig!

  Ulrika

  October 14, 2010

 • Det är så himla tråkigt att vara sjuk, hoppas så att du blir frisk och det snart! Frustrerande…
  Själv har jag en ledig dag. Upp 6.00, springa en halvtimme, äta frukost med dottern, iväg till simahallen, simma 30 min med goa kvinnor och bastun efteråt – gott! Frukost hos farmor och farfar på det. Härlig start på dagen!
  Krya nu på dig!

  Hannas mamma laddar

  October 14, 2010

 • OJ, vad du är duktig! Läste lite om din viktresa och wow, du har jobbat på bra tjejen!!

  Det här kommer du klara finfint!
  Kommer alldeles säkert kika in igen, grym blogg!

  Ha det bäst!

  Malin

  October 14, 2010

 • Jag har kommit igång riktigt bra med träningen de senaste veckorna, äntligen. Och det är ju så jäkla härligt. Känner mig så frisk och stark. Ikväll ska jag på ett box-pass. Ska bli asgött att slåss lite!

  Sofia

  October 14, 2010

 • Hej!

  Jag sprang på din blogg och blev glatt inspirerad, vilken träningsglädje:) Ännu mer intressant blev det när jag såg att du också pluggar på psykologen (jag läser t4)! Och tredubbelt intressant när jag såg att du tränade med en pt:) Jag tänkte nämligen testa att träna med pt för att komma igång med träningen, men man vill ju gärna träna med någon som känns bra. Rekommenderar du din?

  Lovisa

  October 18, 2010

 • Lovisa>Men gud vad kul! Det är en liten värld..
  Jag tycker att min PT är grym, han jobbar dock på SATS, så det beror ju på om du tränar där?

  ÄtaTränaKämpa

  October 18, 2010

 • Och världen blir mindre:)..jag tränar på sats, främst i sumpan då det är närmast för mig! Så det skulle passa perfekt.

  Lovisa

  October 18, 2010

 • Haha! Oj, ja, då är världens verkligen liten. Jag bor ju i Sumpan. Och min PT håller till på just Sats där. Peter heter han, det sitter bilder på honom i gymmet. Om du bestämmer dig för honom får du hälsa att jag tipsade :)

  ÄtaTränaKämpa

  October 18, 2010

 • Tack! Det ska jag göra. Ska ta mig dit redan imorgon och fixa det, för nu är jag taggad:)

  Lovisa

  October 18, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment