Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Morgonmosig hjärna goes super fruit.

Ja, jag gick upp klockan sex. Satt på sängkanten med oändliga problem som jag inte kunde lösa med min morgonmosig hjärna. Efter en halvtimme, när jag faktiskt var rätt pigg, la jag mig ner i sängen igen och sov till sena kvart över åtta. Det innebar att jag hade 15 minuter på mig innan jag skulel sitta på min cykel på väg till skolan, vilket jag gjorde. Ingen normal morgon direkt.

Cykeln var pigg, benen glada och det kändes härligt att vara vaken och på väg. Som cyklist är man ju som en blixt samtidigt som alla andra står still. Fallna höstlöv bildade på vissa ställen en gul cykelväg och det kändes extra vackert i hjärtat. Jag njuter av den där cykelturen, men bara när jag väl kommer upp på cykeln. Innan jag sitter på den blöta cykelsadeln, så känns det verkligen hemskt och som att den är det värsta tänkbara plågan.

Väl i skolan fick det bli frukost och en så där härlig Froosh. Och nu har jag suttit här sen klockan nio och vår grupparbete är klart, en dag i förväg och jag kan andas ut och släppa det. Skönt. Om någon är intresserad utav vilka könsskillnader som finns i hjärnan, så får ni hojta till..

  • Hojt hojt, det tycker jag lät intressant! Är det rent morfologiska skillnader eller endokrina? Duktiga ni som är klara i förväg! :)

    Mamma P

    October 28, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment