Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Märklig frukost och mystiska utslag.

När kylskåpet i stort sett ekar tomt är det klurigt att fixa frukost. Idag, efter en schysst försovning på 2,5 timmar blev det tonfisk, remouladssås och groddar. Inte vad jag brukar äta till frukost men väldigt gott.

Jag vaknade inte bara 2,5 timmar för sent. Jag vaknade med hela ansiktet rödprickigt av märkliga utslag. Inte finnar, utan bara konstiga utslag. Jag kommer snart bli hypokondriker, för sjuksköterskorna igår (de började poppa upp igårkväll) pratade om problem med tarmen om man får sådana utslag. De kliar inte eller nåt, men jag ser verkligen inte klok ut.

Nåja, det kan vara något konstigt jag har ätit, eller bara ett resultat efter att jag var sjuk. Men nu ska jag kicka igång cykeln och ta mig till skolan. Som tur är, så är jag i stort sett klar med min del till grupparbetet till skillnad av resten i min grupp, så jag skulle egentligen kunna ta “ledigt” den här dagen, det var kanske det mitt undermedvetna tänkte när jag snoozade så länge imorse..

 • Jag hade också så en gång! Jag fick prickar över hela ansiktet och det var väldigt ömt och svullet. Det var tydligen någon hudinfektion av något slag som var smittsamt men skulle gå över med en vecka med hjälp av lite kortisonsalva :)

  Paula

  October 27, 2010

 • Något konstigt du ätit? kul kommentar med tanke på bilden och texten under. Det såg som sagt konstigt ut i mina ögon :)

  pilla

  October 27, 2010

 • Det såg inte så gott ut, men det mättade säkert. Hoppas du får svar på vad utslagen beror på. Barn kan få “förkylningsprickar”, det är kanske det du fått?

  mvh//pernilla be

  Pernilla Be

  October 27, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment