Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Gud vad jag saknar löpningen!

Igår, innan jag hade tappat bort mitt pass, mötte jag upp Sara på ett kallt Karlaplan och började ta oss ut mot Djurgården. Planen var löpigångsättning för foten. 1+2 ska tydligen vara ett klassiskt sätt att komma igång, och efter en bits uppvärmning när vi kunde prata av oss, satte vi fart. Ibörjan gick det tungt och kroppen skumpade och stapplade fram. Men efterhand blev varje löpsträcka bli mer och mer bekant. Kroppen började minnas löpningen och den blev plötsligt lite lättare och roligare. Älskade kropp, gud vad du kämpar på!

Stockholmskvällen var bländande vacker, mörkt och frisk. Vi varvade löpningen med att prata om livet, träningen, mål och mening och allt sånt där som snurrar runt i huvudet. Tänk, hade jag inte börjat blogga, hade vi kanske aldrig lärt känna varandra och jag hade varit en nära vän fattigare. Fint hur livet styr oss i olika riktningar och hur små val kan få stor betydelse.

Foten kändes helt okej, det känns ju i den, som om den är svag, men det gör inte ont. Vaden är lite öm, men ytterst lite, så jag tror inte att dte är någon fara. När Djurgården var avklarad gick Sara och jag åt olika håll. Kroppen kändes glad och lätt. En fin känsla. Nu längtar jag efter riktig löpning!

Tid: 1 h 39 min
Maxpuls: 178, 88%
Snittpuls: 135, 67%
Kaloriförbrukning: 933 kcal

När ni läser det här, är jag i ett fantastiskt hotell i centrala London och har det ljuvligt!

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment