Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Försten upp – en tävling som gjord för 6VU:are.

Jag fick ett mail angående en tävling som ska gå av stapeln i Skrapan 30/10. Det är en trappspringartävling, det gäller helt enkelt att ta sig upp för Skrapans 24 våningar och 436 trappsteg, först.

Vore inte det en perfekt tävling för alla oss 6VU:are? Vi om några har ju tränat på att klippa trappsteg i en rasande fart. Någon som känner sig manad? Ni kan läsa mer här. Det utlovas fina priser. Jag är för sjuk för att ens våga hoppas vara pigg tills dess, så ni får helt enkelt köra stenhårt åt mig. Men jag kanske åker dit och tittar på tv:skärmarna hur det går när max 200 personer ska trängas uppför 436 trappsteg. Kan bli spännande!

 • Det där lät dubbelt jobbigt och ångestframkallande…
  Trängas med folk och ta sig högt upp.
  Då jag var i skrapan sist fick jag hålla någon i handen för att ta mig högst upp…Högt. Läskigt. Då hade jag iofs kanske inte bästa balans sinnet, du förstår nog vad jag menar. Och så blåste det.
  Men iaf, springandet låter hemskt trångt…Klaustrofobi?
  Gör de inte någon form av springa i trappor tävling i Amerikanska biggest oxå?
  Iaf, krya, krya, krya på dig kram!

  Li

  October 14, 2010

 • Det här låter ju som en underbar utmaning! Personligen är jag nog inte i form att satsa på en förstaplats i en trappsprintstävling, men att delta kanske vore roligt om vi är några stycken?

  Anna - ERAR

  October 14, 2010

 • Skrapan?

  Soulsister

  October 15, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment