Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Energiboostad.

Nu har jag insupit energi ur en kolsvart man och från en kolsvart rygg på en kolsvart herre. Eros heter mitt framtidslöfte och han är en helt fantastisk häst, på alla sätt. Så, med hjärtat fyllt till bredden med kärlek och energi är det dags att arbeta lite. Mot SATS Tule, som är en helt ny bekantskap. Dagen kommer inte bjuda på något extremt pass varken när det gäller intensitet eller effektivitet. Dagens pass handlar mest om att röra på kroppen och kanske kunna tentaplugga lite samtidigt. Vi får se.

  • Vad härligt det ser ut! Fick också en energiboost av att mysa med hästarna i onsdags. Jag rider hos en bekant som har två hästar och har gjort så i mer än 15år. Rider alltid på Freja en 21 årig madam som är korsning mellan islänning och nordsvensk men testade i onsdags en grannes islänning för första gången. Så mysig! Men ingen kondition alls ;-)

    Ulrika

    October 8, 2010

  • Vilken fin liten bildstrip! =O)

    Li

    October 8, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment