Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Energiboostad!

Jag släpade mig upp ur sängen, släpade mig ut ur lägenheten och släpade mig in på gymmet. Inte så väldigt energisk direkt. Jag lämnade gymmet någon timme senare och kände mig så fylld av energi och livslust. Tänk vad enkelt vi kan “självbehandla” oss med träning. När jag känner mig låg och osugen på att träna, brukar jag tänka såhär:

Hur ofta ångrar du ett träningspass du utfört? Hur ofta mår du sämre efter träningen, än innan?

Mitt svar brukar vara “I stort sett aldrig” på båda frågorna. Då blir det helt plötsligt lite lättare att släpa sig iväg. Jag mår nästan alltid bättre efter träningen, än vad jag gjorde innan. Dessutom fylls jag med energi. Som ett bilbatteri, som måste användas för att laddas.

Passet var inte märkvärdigt på något vis. Jag körde crosstrainer och passade på att titta på Biggest Loser från i måndags på min mobil. Älskar funktionen att kunna se alla kanalers play-program på mobilen, när man vill. Ställde bara mobilen på displayen, i med hörlurar och sen kötta. (Kötta är ett sånt där ord man säger om man är i typ 15-18 års åldern och tycker att man är cool, har jag förstått.) Långa sega timmar flyger förbi. Så även idag.

Tid: 65 min
Maxpuls: 166, 82%
Snittpuls: 148, 73%
Kaloriförbrukning: 738

Efter crossen stod jag i plankan i tre minuter (i sträck, men på knä) och efteråt såg jag sådär härligt svettig ut som på bilden nedan. Härligt! nu är dte grupparbete för hela slanten som gäller.

 • Härligt köttat! Vill man ha variation kan man även använda ordet “safta”. :P

  Erika

  October 26, 2010

 • Hehe, ja jag hade ingen lust imorse heller men ska snart iväg, hoppas på en energikick :)

  Emelie Andersson

  October 26, 2010

 • bra jobbat!

  Paula

  October 26, 2010

 • HELT rätt, man ångrar ju aldrig träning! Heja du! :)

  JoHo

  October 26, 2010

 • Ja det är underbart att man kan få så mycket energi och glädje tillbaka av träning. Tycker att du är helt grym som klarar av att stå på crosstrainern i över en timme! Jag brukar tycka att det är långtråkigt redan efter 15 minuter, nästa utmaning kanske…

  Ulrika

  October 26, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment