Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

En fin fredagskväll.

Egentligen skulle jag befunnit mig ute på Ekerö, haft två ridlektioner och blivit bjuden på middag efteråt. I sista sekunden blev det hela uppskjutet och jag fick plötsligt en helt fri fredagskväll. Lyx! Jag grundade med en fin middag med rökt renstek (så gott! Tack mamma!)

Sedan vandrade mina ben till först Malmen, i sällskap med två stiliga karlar och sedan Vampire Lounge. En fin fredagskväll med flera goda (alkoholfria) drinkar. Vi avslutade kvällen i vår soffa. Fin fredag.

 • Vad fin du är i brillorna! Strålar! Låter som om du haft en superfredagkväll och renstek låter GOTT!

  Miss Agda

  October 23, 2010

 • Vilken fin blus/tröja du har på dig. Den fina färgglada alltså! Super! :-)

  Sara

  October 23, 2010

 • Låter som en strålande fredagskväll! Jag spenderade min med mamma och syster på besök, superskoj för de bor 90 mil från mig egentligen. Vi åt god mat, myste framför tvn och bara hade det jättemysigt!

  Sanna

  October 23, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment