Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Drygt 4 timmars träning!

Jag cyklade till gymmet efter skolan med intentionen att plugga lite och träna samtidigt, precis som jag gjorde imorse. Sen var min plan att kanske lyckas få en reservplats på boxen.

Jag började med att ställa mig på trappmaskinen, med neuropsykologiboken öppen. Jag lät benen jobba på samtidigt som hjärnan försökte förstå allt om axoner hit och amygdala dit. När en timme hade gått var jag rejält svettig och kände mig grym som hade fått så mycket pluggat.

Tid: 60 min
Maxpuls: 149, 73%
Snittpuls: 133, 66%
Kaloriförbrukning: 552


Jag pratade med Martin i kassan och han fixade in mig på boxpasset. Men jag hade 20 minuter innan det skulle börja och crosstrainern stod där så ståtlig och jag var ju ändå igång. Crossen står framför fönstret och under hela tiden såg jag mig själv reflekteras i fönsterglaet och jävlar vad snygg jag var! Jag vet inte riktigt vad det var, men hela min överkropp såg grym ut. Mina axlar och bröstkord såg liksom vältränad ut. Pepp!

Tid: 20 min
Maxpuls: 157, 77%
Snittpuls: 145, 71%
Kaloriförbrukning: 214

Sen var det dags för boxningen. Jag kan ju säga att det kändes i kroppen att jag hade kört ett tag och jag tog en tugga av en proteinbar strax innan passet började, så jag åtminstone skulle ha någon energi i kroppen. Jag blev ihopparad med en tjej som var i samma löparcirkel som mig i våras. Jätteroligt!

Passet var varierat och kul, men mina axlar dock på en gång. Jag brukar aldrig bli så slut i dem att jag inte ens orkar slå ordentligt, men idag kom det mjölksyra på en gång. Jag briljerade när det kom till sparkar. Jag är verkligen helt sjukt bra på att sparkas. Stark och snabb. Jag älskar känslan av att ta i så att mitshållaren flyger iväg. Alla dessa sparkar jag har fått göra med min PT har verkligen givit någonting. Om någon skulle börja slåss med mig så tror jag att jag faktiskt skulle kunna göra någon skada med en spark.

Som vanligt så gick en timme sjukt fort och svetten bara forsade ur mig. Inte bara att passet gick bra, jag gick från passet och kände mig grym, som en maskin som om jag har en kropp som gör allt jag ber den om. Så jag belönade den med en noggrann stretch av benen och resterna av proteinbaren och cyklade hem. Kul att se Lotta en snabbis efter passet också!
Tid: 60 min
Maxpuls: 187, 92%
Snittpuls: 157, 77%
Kaloriförbrukning: 675

Om man ska summera dagens träning så blir den som följer:

60 minuter motionscykel
40 minuter cykel t/r skolan 18 km
20 min promenad 2 km
60 min trappmaskin
20 min crosstrainer
60 min boxning
30 armhävningar
2 min plankan

Vad säger ni, är jag inte grym!?

 • Du är ju helt enkelt fantastisk! Kört ett marathon i träningstid en helt vanlig onsdag… du har pannben & pepp du :)

  Hanne

  October 6, 2010

 • Hanne och Huskatt> :D
  Ni är ju för gulliga! tack!

  ÄtaTränaKämpa

  October 6, 2010

 • Du är grym!!!!!!!!!! Kul att se dig också!! Hoppas vi ses på ett pass snart också..:-)

  Lotta

  October 6, 2010

 • Blir så impad av dig! HEJA!

  Emma

  October 6, 2010

 • Vad grym du är! Heja dig!

  Miss Fatty

  October 6, 2010

 • Grym x 100! :D Så inspirerande! När jag blir frisk ska jag boka tid med en PT!

  Dessi

  October 6, 2010

 • härligt!

  Suzan

  October 7, 2010

 • Grymt jobbat! Alltid lika kul att läsa din blogg. Du ger massor med inspiration!!

  Sofia

  October 7, 2010

 • Grymt! Visst blir man snygg i gymmet, älskar att skåda mina axlar, nyckelben, kindben osv svettandes i gymmet!

  frida

  October 7, 2010

 • Hej Ella
  Jag följer dig på bloggen o undrar om du använder pulsklocla? Jag köpte en för några år sedan men funderar nu på att köpa en Garmin( eller vad de heter). Har du några tips jag vill veta hur mycket jag förbränner o hur långt jag joggar. Sedan kanske man kan lära sig pulsträna med.
  Tack för att du peppar mig att träna
  Kram Em

  Em

  October 7, 2010

 • Hej Emma,
  jag använder nästan alltid min pulsklocka när jag tränar. Jag älskar den!
  Jag använder en Polar med GPS-puck och jag tycker att den är jättebra. Enkel att använda och nte så stor. Eftersom jag bara använder GPSen när jag behöver den, så är klockan liten och smidig. Jag har aldrig testat en Garmin, men de som använder dem verkar vara lika nöjd som jag är med min polar, så vad du än väljer för klocka, så blir du nog nöjd.
  Hoppas du hittar en pulsklocka som passar dig och att du tycker att de är roliga att träna med!

  ÄtaTränaKämpa

  October 7, 2010

 • heja! :)

  Nathalie

  October 7, 2010

 • Kan tipsa om box i Hornstull fredagar 17.30. Instruktören är grym och passet brukar vara en och en halv timme som bara flyyyger iväg. Det passet är sjukt kul! :)

  Pärlan

  October 15, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment