Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

10 saker som jag älskar med min kropp!

 • Min kropp är proportionerlig och fint formad.
 • Jag har vackra gröna ögon.
 • Ett stort härligt leende med stora läppar.
 • En mage som är både mjuk, mysig, ganska platt och stark.
 • Mina ben är sjukt starka och snygga.
 • Det här kanske låter motsägelsefullt med tanke på de senaste veckorna, men min kropp är nästan alltid frisk och står starkt emot alla förkylningar och andra konstiga åkommor. Dessutom är min kropp hel.
 • Min kropp är stark och uthållig.
 • Jag har alltid varit stolt och nöjd över mitt lockiga hårsvall.
 • Mina snygga bröst.
 • Jag älskar min kropp för att den är min. Den är den finaste och viktigaste kropp jag har. Den är med mig i vått och torrt och ställer upp på alla mina idéer. Den är helt jäkla fantastisk! Och bara min.

 • Fan va snygg du är! Som du har kämpat med dig själv. Respekt!!!

  Jennie

  October 17, 2010

 • :D wow, snygging! Äntligen en ordentligt biceps bland alla träningsbloggsspännisar, I like!

  Sophia

  October 19, 2010

 • Sophia> Den kommentaren värmde verkligen! TACK!

  ÄtaTränaKämpa

  October 19, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment