Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Vägning, vecka 58 (v.38)

Vikt: 107,7 kg ( -1 kg kg) (sammanlagt – 25,3 kg)


BMI:
33,3

Mage vid naveln: 94 cm ( -1 cm)
Midjemått: 89 cm ( -1 cm)
Höft: 104 cm ( -0 cm)
Höger lår: 62  cm ( -0 cm)
Höger arm: 35 cm ( -1 cm)
Under byst: 90 cm (  – 0cm)

Skönt! Nu blir dte här startvikten för 6VU. Om 6 veckor ska jag alltså vara nere på 103,7. Spännande! Jag har inte haft konkreta viktmål tidigare, då jag haft ett visst datum satt. Men nu jäklar.

Känns skönt med minus trots bröllop, lång bilresa, ingen träning och svullen mage. Men det märks verkligen på kroppen så fort det blir ett uppehåll med träningen. Kroppen degar ner sig direkt. Känne rmig svullen och pluffsig. Längta till post-träningskänslan när kroppen känns som en stenhård, grym maskin som är oövervinnerlig!

Det bästa med den här morgonen, förutom minus och sådär, är att nu startar 6VU och jag känner mig frisk nog för att smygstarta med träningen lite igen. Jag ska till och med vara så pass duktig att jag cyklar till skolan! Då knaprar jag några kilometer och rör på mig samtidigt. Hurra för mig!

Hur jag har löst svettproblematiken? Jag cyklar i träningskläder och byter tröjan till en klänning. Mina långa peak-tights får vicka som leggings. Blir nog skitsnyggt.

 • Det blir tyvärr ingen 6VU för mig den här gången :(
  Men jag kommer följa dig och inspireras av din och övriga deltagares kämpaglöd! Kör hårt och lycka till!

  Sparrismarris

  September 20, 2010

 • Jag vet inte om du testat LCHF (Low Carb High Fat). Det har hjälpt många med att gå ned i vikt och då slipper man dessutom den svullna magen. Det finns en hel del sidor om just LCHF på nätet och fler upptäcker fördelarna med den varje dag. Jag har själv börjat byta ut kolhydraterna mot fett trots att jag inte har några viktproblem. Jag mår mycket bättre och magen känns kanon. Energin både räcker och blir över trots att jag ibland springer över 60 km i veckan.

  John

  September 20, 2010

 • Grattis till ett minus!

  Men det är ju faktiskt en hel okej lösning på svettproblemet, en bra mycket bättre än att bara känna sig onajs hela dagen. Dessutom har jag hört att det är riktigt hett med träningstights som leggings :)

  Linda

  September 20, 2010

 • Sådärja, nu är man igång! Lite svårt med den där sista punkten dock. 10 saker som jag är nöjd över? Där måste jag få återkomma. Var inte speciellt nöjd med mina testresultat, men vaddå? Det är väl en av orsakerna till att jag gör detta!

  Ulla

  September 20, 2010

 • Hejja Hejja :D

  AKP

  September 20, 2010

 • alltså….jag fattar inte riktigt var du gör av dina 103 kilon….tycker du ser ut som mig, som väger 72

  Christine

  September 20, 2010

 • Ett superbra resultat! :)

  Jag har förresten ändrat min belöning. Mina 500kr per avklarad vecka som jag ska lägga undan får gå till ett par superbra träningsskor och nya träningskläder efter dessa 6 veckor! :)

  Pärlan

  September 21, 2010

 • Grattis till ditt minus!
  Jättebra jobbat, det ska du vara nöjd med.

  Heja, heja!

  Thea

  September 21, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment