Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Träningsvärken är här för att stanna.

Det är en fantastisk känsla i min kropp nu. Jag fick sova en och en halv timme längre än igår och i förrgår, jag har träningsvärk som heter duga och jag känner mig pigg.

Härlig morgon.

Jag klurar lite på de där trapporna, jag har 60 trappsteg upp till lägenheten, som jag har gått några vändor i varenda dag, men jag tänkte inte räkna dem, utan göra ett rejält pass utav den på fredag istället. Hur har det gått för er? Hur lång tid tar egentligen 2000 trappsteg att avverka?

 • En tanke jag har är om trappor nedåt också räknas? Oftast så springer man ju uppför trappan och sedan nedför, räknas de trappstegen då? De är ju inte så jobbiga som de uppför.
  Hur har du tänkt räkna?

  Hanna Rosell

  September 30, 2010

 • Jag räknar bara trappsteg uppför!

  ÄtaTränaKämpa

  September 30, 2010

 • Jag tog alla trappsteg på stairmastern på gymmet under ett pass som inklusive “butt excersice” tog 26 minuter. Snacka om smärta!

  Soulsister

  September 30, 2010

 • Tips på trappor utomhus i Östhammar? Jag börjar bli yr av att springa uppför de ynka 12 trappstegen hemma där man dessutom måste ducka på vägen ner för att inte slå i huvudet… Kommer bli tufft att få ihop 2000!

  Kicki

  September 30, 2010

 • Sprang uppför 1500 trappsteg ute igår. Det tog ungefär 28 min. Jag hade inte mer tid men jag hade gärna tagit alla 2000 på engång, jag tyckte det var roligt.

  Linn

  September 30, 2010

 • Otroligt olika många trappsteg det blir per dag för mig. Normala dagar varierar mellan drygt 100 till över 700 på en dag. Då är aktiviteterna väldigt olika också.

  Minst trappsteg är oftast dagar då jag är ute en längre stund & bara går ut & hem få ggr. på dagen. De dagar med mest trappsteg innehåller trappstädning ;-) (den känns mkt. trevligare nu under utmaningen då jag får fylla i många steg). Och så när jag har massa ärenden kors och tvärs…

  Maria

  September 30, 2010

 • Jag har också många trappor både upp till lägenheten och på jobbet men dom räknar jag inte. Har en supertrappa i Pålsjö skog några kilometer bort som är 97 trappsteg lång och den har jag sprungit i några vändor. Hittills är jag uppe i 600 trappsteg (bara upp såklart) och tänkte beta av de resterande imorgon och i helgen. Härlig träningsvärk i vaderna får jag!

  Sara

  September 30, 2010

 • Det tog ca 31 min för mig att ta mig uppför 1000 trappor. :)

  Thea

  September 30, 2010

 • Har inte påbörjat trappstegen på allvar än men planerar att göra de imorgon..

  Malin I Form

  September 30, 2010

 • åh jag känner igen mig! Speciellt i gymnasiedelen, det var de underbara lärarna där som gjorde att mitt intresse för träning verkligen blev stor och som jag tror har gjort att jag idag börjat plugga till hälsocoach :)

  Härligt med utmaningen väldigt bra initiativ! Jag jobbar på som bara den! :D:D:D

  hare gott!
  /Elinor

  Elinor

  September 30, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment