Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Suuuug.

Vad jag vill just nu:

Äta glass. Äta godis. Äta choklad. Äta glass. Äta bullar. Äta godis. Äta glass.=  Äta allt som på något vis är både sött och fett. Sånt jag mycket sällan är sugen på slår till med full kraft så fort jag känner mig lite ynklig. äta med känslorna? Jag!?

Point made. Jag säger nej till sån skit. Inget känsloätande här, tack.

 • Bra jobbat tjejen! De där förbaskade godsakerna ska inte vinna :)

  Martina

  September 8, 2010

 • huuh, jag är likadan. får alltid sug på kvällen också! jag käkar äpplen istället, det stillar suget rätt bra :)

  Frida Törnqvist

  September 8, 2010

 • Att äta godsaker emellanåt tycker jag man ska göra om man vill. Däremot håller jag med dig om att man inte ska tröstäta, det känns destruktivt. :)

  Fitnesscoachen

  September 8, 2010

 • Jag håller med och jag är ju verkligen en förespråkare för att man kan äta allt, men kanske inte alltid. Däremot ska man äta det av rätt anledning och att äta med känslorna är enligt mig, fel. Men ack så svårt att komma ihåg..

  ÄtaTränaKämpa

  September 8, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment