Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Och hur blir det med vägningarna?

Jodå, de tuffar på som vanligt, än så länge. No worries. Jag har någon tanke om att förflytta vägningarna till fredagar och slippa ha dem direkt efter helgen. Men än så länge är det måndagmorgon som gäller.

Förutom dagar som idag, då det helt enkelt inte fanns tid (eller rättare sagt, då jag prioriterade en något längre morgonpromenad istället) . Så imorgon blir det premiärvägning på nya bloggen. Spännande.

Och ikväll kommer en något försenad utvärdering utav förra veckan.

Ni får ursäkta röran, jag är nyinflyttad!

 • Åå flytten går finfint och jag följer dig på vägen. Yes !! :-))

  Malou

  September 6, 2010

 • Vilken tur att min mamma inte överger mig :) och vilken gul fin färg du fick här.

  Ella

  September 6, 2010

 • Välkommen till oss på shapemeup!! Kul med en till som viktbloggar :D

  frida

  September 6, 2010

 • Tack Frida! :)

  Ella

  September 6, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment